Een overzicht van de meest recente premiumartikelen is te vinden op www.destadamersfoort.nl.
Een overzicht van de meest recente premiumartikelen is te vinden op www.destadamersfoort.nl. BDU Media

Lees nu twee De Stad Amersfoort Premium-artikelen per maand gratis

13 oktober 2022 om 10:30 Zakelijk

AMERSFOORT Abonnees van De Stad Amersfoort Premium lezen al drie jaar al onze artikelen als eerste én volledig. Bovendien brengen we op www.destadamersfoort.nl meer interviews en achtergronden. Voor wie nog geen abonnement heeft, maar wel nieuwsgierig is naar deze verhalen, is er nu een nieuwe abonnementsvorm.

Niet-abonnees kunnen vanaf nu namelijk twee Premium-artikelen per maand gratis lezen. Klik als niet-abonnee op een Premium-artikel en laat je gegevens achter in het invulvenster. Hierdoor ontvang je onze dagelijkse nieuwsbrief én kun je twee Premium-artikelen per maand gratis lezen. 

Ben je al overtuigd en wil je een mooie aanbieding voor zes maanden? Word dan hier lid van De Stad Amersfoort Premium. Of kijk hier voor de overige abonnementsvormen.

De Stad Amersfoort Premium
De Stad Amersfoort.nl brengt je het laatste nieuws over de Keistad en omstreken. Wekelijks op papier en natuurlijk dagelijks online op www.destadamersfoort.nl. Daar vind je elke dag veel gratis nieuwsberichten, maar ook zogenaamde Premium-artikelen. Dit zijn bijzondere interviews en achtergrondverhalen, gemaakt door journalisten die de diepte ingaan en op die manier nog beter laten zien wat er speelt in de gemeente. Dit is waarom lokale journalistiek zo belangrijk is: het signaleert én duidt wat er allemaal gebeurt in jouw woonomgeving. Premium-abonnees lezen bij De Stad Amersfoort.nl de verhalen die de redactie speciaal voor hen maakt: leer je eigen gemeente beter kennen en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt.

Dagelijks werken journalisten en redacteuren hard om je deze verhalen voor te schotelen. Het zal duidelijk zijn dat dat niet gratis kan. Met een Premium-abonnement (Onbeperkt Premium al vanaf 0,85 per week) heb je niet alleen toegang tot een schat aan Premium-verhalen en mooie voordelen op dagjes uit en deals (onder het menu ‘service’ na inloggen), maar steun je ook de redactie om deze verhalen te blijven maken.

Gemakkelijk ontdekken welke bijzondere verhalen De Stad Amersfoort te vertellen heeft? Probeer dan het gratis Premium-proefabonnement (twee artikelen per maand gratis), door hier te kiezen voor je eerste premiumartikel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie