Alex Bouw: 'We zijn een klein installatiebureau waar iedereen gelijk is, met een gemoedelijke sfeer.'
Alex Bouw: 'We zijn een klein installatiebureau waar iedereen gelijk is, met een gemoedelijke sfeer.' Marco Jansen
Ondernemer in beeld

DuoTech: ‘De elektrotechniek is een fantastisch vak’

22 september 2022 om 19:18 Zakelijk

REGIO DuoTech elektrotechniek is een Nijkerks installatiebedrijf, in 2004 gestart door Alex Bouw en Evert-Jan Rozendaal. „Wij doen alles wat met elektrotechniek te maken heeft in woningbouw en utiliteitsbouw, zowel de aanleg als het onderhoud van elektrotechnische installaties’’, vertelt Alex Bouw. DuoTech zoekt een zelfstandig elektromonteur.

Marco Jansen

De elektrotechnische installaties bestaan uit verlichting, wandcontactdozen, bekabeling, datanetwerken, brandmeldinstallaties en inbraakbeveiliging. „Wij leggen dit aan in woningen en in kantoren en fabrieken van bedrijven. Dit doen we in de regio Nijkerk, Putten en Ermelo en ook daarbuiten, afhankelijk van waar de opdrachtgever zijn project heeft. Voor een aannemer starten we nu in Lelystad. Bij woningbouw werken we voor meerdere vaste aannemers. Maar we proberen het werk in de regio te houden.”

Alex Bouw (53) uit Nijkerkerveen is directeur en monteur, wat ook geldt voor zijn compagnon Evert-Jan Rozendaal (55) uit Putten. „We zijn een klein installatiebureau waar iedereen gelijk is. Dat geeft een gemoedelijke werksfeer. Vaak ga je met z’n tweeën naar een project. We proberen het altijd samen te doen en helpen elkaar waar nodig. Het liefst werken we met eigen mensen en we zijn in totaal nu met zijn achten. We hebben jaarlijks de bouwvak barbecue, het uitje voor kerst en soms een personeelsuitje tussendoor.”

We zijn een klein installatiebureau waar iedereen gelijk is. Dat geeft een gemoedelijke werksfeer

AFSPRAKEN NAKOMEN De werkdag begint ’s ochtends om 7.00 uur op het project en eindigt om 15.45 uur. Wie op de projecten werkt, gaat daar vanuit huis rechtstreeks naar toe en weer naar huis. Voor de monteurs die kleinere klussen doen staat om 6.30 uur de koffie klaar op de zaak. Na een ‘bakje’ worden de spullen gepakt en gaan ze om 7.00 à 7.10 uur richting de klant. ,,De monteurs op de kleinere werken hebben veel overleg met de klant. We doen wat we zeggen; we komen onze afspraken na.”

De elektrotechniek noemt Alex ‘een fantastisch vak, met heel veel uitdagingen om mooie producten op te leveren voor de klant’. ,,Het vak is continu in ontwikkeling, met name in de woningbouw bij de domotica-installaties. Deze besturingssystemen worden vaak toegepast, onder meer voor verlichting, en daar is heel veel in te leren.”

BEDRIJFSAUTO Iedere zelfstandige monteur krijgt een bedrijfsauto van de zaak en goed gereedschap. Bij de functie hoort ook een goed salaris. „We zoeken een zelfstandig elektromonteur die vakbekwaam, klantgericht en flexibel is; in het bezit is van een monteursdiploma en een VCA is een pré.”

Heb je interesse in deze functie, bel dan naar Alex Bouw (06-46402297) of Evert-Jan Rozendaal (06-46402298). Zij maken graag een afspraak om kennis te maken op het kantoor aan de Ohmstraat 10D op industrieterrein Watergoor in Nijkerk, www.duotech.nl, info@duotech.nl.

Dit artikel maakt deel uit van onze vacaturekrant Baandichtbij. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-12121395 m.rodenburg@bdu.nl) of Linde Meijerink (0342-494258 l.meijerink@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie