Afbeelding
Pixabay

Starbucks opent nieuwe locatie in Amersfoort

6 juli 2022 om 10:32 Zakelijk

AMERSFOORT Goed nieuws voor koffieliefhebbers: Starbucks opent donderdag 7 juli een derde locatie in Amersfoort om 11.00 uur. De nieuwe vestiging is gelegen aan de Utrechtsestraat. De koffiezaak ontvangt die dag haar bezoekers feestelijk. Voor de eerste honderd bezoekers ligt er namelijk een goodiebag klaar, meldt Starbucks.

Bas Rietvelt, general manager van Starbucks Nederland: ,,We zijn blij een derde Starbucks in deze stad te openen. Naast de Starbucks bij Amersfoort Centraal en de vestiging in Foodcourt Wiekenweg is ons aanbod nu ook toegankelijk voor gasten die zich in de binnenstad bevinden. Wij hopen een tweede huiskamer te bieden aan de inwoners en bezoekers van Amersfoort.”

De nieuwe Starbucks is te vinden aan de Utrechtsestraat 15, midden in het centrum. Gasten kunnen maandag tot en met zaterdag vanaf 7.30 en zondag vanaf 9.00 uur terecht voor een kop koffie. Van maandag tot en met woensdag zijn de openingstijden van 7.00 tot 20.00 uur, op donderdag, vrijdag en zaterdag van 7.30 tot 22.00 uur en op zondag is de Starbucks geopend van 9.00 tot 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie