Bloemen voor trouwe klant Ton Burger voor de 1.000ste review.
Bloemen voor trouwe klant Ton Burger voor de 1.000ste review. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Duizend reviews voor Vakgarage Isselt

23 oktober 2021 om 09:00 Zakelijk

AMERSFOORT In ongeveer vier jaar tijd kwamen er 1.000 reviews binnen bij Vakgarage Isselt. Eigenaar Marcel Goemaat gaat met de reacties net zo om als met zijn klanten; openheid staat altijd voorop. 

 Net op het moment dat de overheid aankondigt reviews te willen gaan toetsen, viert Marcel Goemaat de duizendste beoordeling op de website. Die toetsing is voor Vakgarage Isselt geen enkel probleem. Iedere klant krijgt automatisch een uitnodiging om de diensten van de garage te beoordelen. „Als klanten besluiten te reageren dan wordt het direct geplaatst”, legt Goemaat uit. „Ik krijg er een bericht van en alleen een slechte beoordeling moet ik fiatteren. Op deze duizend reviews is dat slechts een paar keer voorgekomen. Wel ga ik dan alsnog graag het gesprek aan om te kijken of ik de klant van dienst kan zijn. De klant moet tevreden zijn, daar heeft een klant recht op.”

KLANTEN VERTELLEN De reviews van de laatste vier jaar zijn nuttig voor Goemaat. „99 procent van de klanten raadt ons aan. Die getallen zijn prachtig. Maar wat mensen ons zeggen is ook nuttig. Ik lees alles en leer ervan. Voorheen kregen we ook al reviews. Toen via de ANWB maar dat is gestopt. Nu gaat dat via de onafhankelijke website van klantenvertellen.nl. En wij, maar ook onze klanten, zijn daar nog steeds blij mee.” De duizendste review die binnen kwam was van Ton Burger. De pensionado is een autosportliefhebber en komt al heel wat jaren bij Vakgarage Isselt. „Als ik de e-mail, nadat mijn auto bij Vakgarage Isselt is geweest, ontvang reageer ik altijd. Ik plaatst altijd een review en laat weten hoe het verlopen is.”

99 procent van de klanten raadt ons aan


Burger zelf sleutelt ook regelmatig voor zijn hobby slalomrijden. Daarvoor heeft hij een Mini. „Door de afstelling te optimaliseren probeer ik telkens mijn tijden te verbeteren. Het gaat om honderdste van secondes.” Ook met auto’s die hij eerder reed kwam hij bij Vakgarage Isselt. „Ik kom hier al zo’n negen of tien jaar. Ik heb veel vertrouwen in de kundigheid hier. Werken aan de nieuwe techniek kan je zelf niet meer doen.” Burger reed eerder rally’s met een vriend. „Om gezondheidsredenen konden mijn maat en navigator Antoon Reurings en ik geen rally’s meer rijden. We reden onze eerste rally, de Starrally, samen in 1972. Het is jammer dat we moesten stoppen.”

door Arnoud J Spaaij 

Vakgarage Isselt
Radonweg 20
3812 RL Amersfoort
033 463 74 70

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie