Een toren vol verrassingen.
Een toren vol verrassingen. Ron Huizer Fotografie
Ondernemer in beeld

OLV-toren als kerstpakket

15 oktober 2021 om 14:00 Zakelijk

AMERSFOORT Het Amersfoort Kerstpakket heeft allemaal verrassingen van prachtige regionale producten in de Onze Lieve Vrouwetoren verstopt. Lokale betrokkenheid gecombineerd met veel vernuft staan garant voor opnieuw een uniek en origineel kerstpakket.

Nog voor hij enige uitleg geeft, presenteert Jan Aart Bijl van Het Amersfoort Kerstpakket zijn inventieve cadeautoren. En dat doet hij goed want het kerstpakket dat hij dit keer biedt maakt al een geweldig leuke indruk nog zonder dat je weet wat erin zit. „Acht verrassingen die je als gever ook nog zelf kunt samenstellen”, zegt Bijl met terechte trots.

LOKAAL De toren van Amersfoort is het cadeau en tevens de verpakking. De lokale en regionale geschenken in het pakket zijn en blijven een verrassing. Bijl heeft heel slim acht verborgen deurtjes in de toren weten te maken waardoor een variatie aan originele cadeaus een voor een te voorschijn kunnen worden gehaald. „Iedere dag een, om af te tellen naar de kerst of tussen kerst en oud-en-nieuw”, legt Bijl de mogelijkheden uit. „We kunnen voor onze klanten de pakketten in diverse samenstellingen leveren. 

Er kan gekozen worden uit producten van voornamelijk lokale toeleveranciers

Gekozen kan worden uit allemaal producten van voornamelijk lokale toeleveranciers. Kijk, bijvoorbeeld met deze bijzondere bakvorm in de vorm van de Onze Lieve Vrouwetoren, kan je met de meegeleverde recepten en cakemix samen met collega’s of je gezin gezellig aan de slag. Dat zit in het pakket, samen met vele andere verrassende presentjes.”

ANNA YILMAZ ,,Ook kan een werkgever met een qr-code, die we in het pakket op een mooie wenskaart afdrukken, verwijzen naar een eigen video met gelukwens of een vlog. Net als vorig jaar gaat in ieder pakket ook weer onze succesvolle Kerstpocket. Een boekje waarin we de producten toelichten, alle leveranciers een eigen plekje hebben, recepten staan van Anna Yilmaz en mooie stadswandelingen door Amersfoort.”

PER POST De, 1 meter hoge, toren kan gewoon per post worden verstuurd. „De afmetingen zijn zo gekozen dat de pakketdienst het nog als standaard pakket kan vervoeren”, legt Bijl uit. Vorig jaar kwam Bijl heel succesvol met het Amersfoorts Ganzenbord op een dienblad.

INNOVATIE Ook deze keer heeft hij een enorme hoeveelheid innovatie gestopt in zijn kerstpakket. „Ja we hebben er wel flink over nagedacht,” zegt hij een beetje peinzend gevolgd door enthousiasme in zijn stem. „En dat is Amersfoort en de omgeving ook echt waard. De stad verdient zo’n mooie cadeautoren.”

door Arnoud J Spaaij

Het Amersfoort Kerstpakket
Bestellen via: www.amersfoortkerstpakket.nl
033 46 16 795

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie