Hans van den Brandhof en Jeroen Hobbelink voor de eyecatcher in de winkel: de grote jeanswand, uniek in de wijde omgeving.
Hans van den Brandhof en Jeroen Hobbelink voor de eyecatcher in de winkel: de grote jeanswand, uniek in de wijde omgeving. Maureen Van Goethem
Ondernemer in beeld

Alles onder één dak bij De Mannen van Brandhof

13 oktober 2021 om 16:08 Zakelijk

NIJKERK De herenmodewinkel van De Mannen van Brandhof staat al jaren bekend om het brede aanbod. Als je binnenloopt, word je direct overvallen door een palet van warme winterkleuren: de prachtige nieuwe najaarscollectie is volop aanwezig in deze eigentijdse modewinkel voor mannen.

Midden in coronatijd opende Hans van den Brandhof zijn nieuwe winkel aan de Oosterstraat. Een gewaagde exercitie, maar wel één die goed uitpakte voor deze Nijkerkse ondernemer. Een winkel die ruim is opgezet in de paden, maar ook in de hoogte, met een nieuw luchtzuiveringssysteem.

Elegant, stijlvol, feestelijk of juist casual? Voor de man die er graag netjes en verzorgd uitziet is De Mannen van Brandhof ‘the place to be’. Er is mode voor ieder type man, jong en oud, kort en lang, slank en wat voller. Van den Brandhof: ,,Van een outfit voor een rustige zaterdagmiddag tot een maatkostuum voor een belangrijke zakenlunch. Van jeans voor op de werkvloer tot basic underwear en goede schoenen, trendy overhemden, stijlvolle chino’s, comfortabele truien en musthave jassen. Dit alles combineren wij met de beste persoonlijke service en kwaliteit.’’


Er is mode voor ieder type man, jong en oud, kort en lang, slank en wat voller. - Foto: Maureen Van Goethem

Trendy merken als Cast Iron, No Excess, Blue Industry verrassen dit najaar met de terugkeer van de chenille truien en overjasjes. Deze zijn er in alle soorten materialen zoals wol, chenille, corduroy en is een vervanger voor de man die een colbert net te ver vindt gaan. Daarnaast een leuke afdeling van het Deense merk Jack & Jones voor sportieve of casual (jonge) mannen.

Een eyecatcher in de winkel is de grote jeanswand, uniek in de wijde omgeving. De matenrange gaat van 28 t/m 42. ,,Onze klanten moeten zich prettig voelen in onze jeans. Daarom adviseren wij graag bij het vinden van de perfecte jeans.’’ Een klant koopt zijn jeans vaak een maat te groot, wat later ten koste gaat van de juiste pasvorm.

HYBRIDE Klassieke materialen zijn te combineren met nieuwe en innovatieve stoffen. Geweven hemd tegenover jersey hemd, de stof zit er functioneel en verzorgd uit. Een kostuum is bijvoorbeeld te combineren met een col. ,,Zoals we zien in thuiswerken, comfortabel maar toch netjes, het beste uit twee werelden. Wij vinden het leuk om te kijken welke stijl bij de klant past en wat er bij te combineren valt.’’

De najaarsmode heeft veel retro invloeden. Zo is de bandplooibroek weer terug. Er is veel verandering in materialen, er zijn zelfs jacks in de collectie van de merken PME Legend en Vanguard vervaardigd van petflessen. Overhemden van tricot die als een T-shirt dragen, maar wat het meest luxe overhemd kan vervangen, een zeer prettig draagcomfort.


Elegant, stijlvol, feestelijk of juist casual? Voor de man die er graag netjes en verzorgd uitziet. Foto: Maureen Van Goethem.

SFEERVOL De Mannen van Brandhof is een heuse hotspot in het centrum van Nijkerk. ,,We proberen een huiselijk sfeer neer te zetten, met een stamtafel, een mooie bank en de bar van waarachter wij een vers gezet kopje koffie kunnen maken voor onze klanten. We willen onze klanten steeds blijven verrassen met nieuwe kleding. De persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij gaan altijd op ons gevoel af en we hopen hoop dat onze klanten dat ook voelen’’, aldus Van den Brandhof.

WEBSHOP Van den Brandhof heeft in al die jaren het nodige zien veranderen: ,,Mannen winkelen tegenwoordig heel anders dan vroeger. Het is minder voorspelbaar.’’ Naast de winkel is daarom een aantal jaren geleden ook geïnvesteerd in een webwinkel. ,,Wij merken de laatste jaren wel dat mensen het gezien hebben op internet, want dat kan 24 uur per dag, maar toch in onze winkel komen om te passen en uiteindelijk te kopen.’’

Al met al is De Mannen van Brandhof een zeer complete winkel met aanbod voor mannen met stijl. Allerlei stijlen. Het is bijna onmogelijk om met lege handen de winkel uit te lopen. ,,Kijk, onze klanten komen niet alleen voor de mooie kleding, maar ook voor de winkelbeleving. Zo blijft winkelen nog echt een dagje uit.’’

De Mannen van Brandhof
Oosterstraat 10 Nijkerk
Tel. 033-2453138
www.demannenvanbrandhof.nl

Door Maureen van Goethem

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie