Fleur Kreikamp is de nieuwe eigenaresse van Shoeterz Kinderschoenen.
Fleur Kreikamp is de nieuwe eigenaresse van Shoeterz Kinderschoenen. Arnoud J Spaaij

Shoeterz kinderschoenen is vernieuwd

23 september 2021 om 12:15 Zakelijk

AMERSFOORT De zeer omvangrijke collectie kinderschoenen van Shoeterz is het paradepaardje van Fleur Kreikamp. Sinds maart is ze de nieuwe eigenaresse van Shoeterz kinderschoenen.

De eigentijdse kinderschoenenwinkel in het hart van Amersfoort is de trots van Fleur Kreikamp. „Met een eigen winkel liep ik al een poos in m’n hoofd. Niet per se een schoenenwinkel. Dat kwam min of meer op m’n pad”, vertel Kreikamp vanachter de toonbank. „Ik heb alles over genomen maar wel wat dingen aangepast. Ik heb interieurstyling gestudeerd en vind het leuk om met mensen te werken. En ik ben gek op kinderen.”

METEN Afgelopen juni werd er verbouwd. Maar de verscheidenheid aan schoenen is niet anders. „Hier in de kinderschoenenwinkel vind je een hippe en trendy kinderschoenen beginnend met de eerste babyslofjes tot en met maat 40. Van alle topmerken”, benadrukt Kreikamp. „Ik heb inmiddels twee keer een collectie voor de seizoenen ingekocht. Ik let er echt op dat we natuurlijk leuke mooie schoenen hebben maar vooral ook goede schoenen. Een goed voetbed, kwaliteitsleer en een stevige contrefort.”
Kwaliteit gaat bij Shoeterz gepaard met advies. „Bij kinderen echt heel belangrijk. Natuurlijk staat een goede passing altijd voorop. We meten de voeten van kinderen hier in de winkel. Dat hoort bij ons advies.”

SMALLE VOETJES „Met kinderen heb je gewoon wat meer geduld nodig en juist met kinderen heb ik zoveel geduld. We hebben in onze collectie ook veel modellen die heel geschikt zijn voor smalle voetjes. Dat vraagt altijd wat extra aandacht.”

De website is vernieuwd en biedt een webwinkel. Vrijwel ons hele assortiment schoenen bieden we daar ook aan

WEBWINKEL Heb je zelf een keuze kunnen maken dan biedt Shoeterz naast de ruime collectie in de winkel ook de mogelijkheid online te bestellen. „De website is vernieuwd en biedt een webwinkel. Vrijwel ons hele assortiment schoenen bieden we daar ook aan. Maar passen in de winkel is uiteraard het makkelijkst.” Ook op sociale media is Shoeterz te vinden.

Hoezeer de winkel ook van Kreikamp een persoonlijke touch heeft gekregen, haar eigen gevoel maakt vooral het verschil. „Het leukste is om in de winkel te staan”, zegt ze. „Het is zo leuk om met kinderen te werken. Het is prachtig als ze er lief bijstaan en blij zijn met hun nieuwe schoenen”, zegt Kreikamp vrolijk.

door Arnoud J Spaaij

Shoeterz kinderschoenen
https://shoeterz.webshopapp.com
Mooierstraat 4-6,
3811EB Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie