Afbeelding
BDUmedia

Elf lokale kranten erbij: ‘We kunnen wel zeggen dat lokaal nieuws populair is’

14 september 2021 om 13:32 Zakelijk

AMERSFOORT Dankzij de overname van elf lokale nieuwstitels vanuit DPG Media, mag BDU Media zich vanaf 1 september de grootste uitgever van lokale nieuwsbladen noemen. Een bijzondere overname. In een onzekere tijd. Waarin een krimpende doelgroep en een teruglopende omzet de oorzaken zouden kunnen zijn van een dalende populariteit. Maar... is dat wel zo?

In dit fragment uit een aflevering van onze nieuwe YouTubeserie #DRUKZETTEN vertelt Jeroen Cnossen, algemeen directeur van uitgever BDU Media, meer over deze opvallende zet én vooral waarom wij, na 150 jaar kranten maken, nog steeds in de kracht van lokaal nieuws geloven. 


Meekijken achter de schermen? Volg de nieuwe YouTubeserie Drukzetten. In deze serie video’s gaan we op zoek naar nieuwtjes rond de titels van BDUmedia, duiken we in de historie van deze 150 jaar oude drukkerij en uitgeverij en laten we meer zien van onszelf door middel van doortastende vragen en openhartige antwoorden. Op deze manier kijk je mee achter de schermen van de grootste en oudste uitgever van lokale media in Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie