Afbeelding
Warmteservice Amersfoort
Ondernemer in beeld

Warmteservice Amersfoort viert 25-jarig jubileum

4 augustus 2021 om 16:00 Zakelijk

AMERSFOORT Het is precies 25 jaar geleden dat Warmteservice haar achtste vestiging opende op de Puntenbergerlaan in Amersfoort. Op dit moment heeft de succesvolle keten 72 vestigingen in Nederland. 

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele CV ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. 

WARMTESERVICE AMERSFOORT Franchisenemer Mans Kruidenberg vertelt: ,,Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in de installatiewereld kwam ik via mijn boekhouder in contact met Warmteservice. Hij vertelde mij over het bedrijf en ik was direct enthousiast en vroeg hem om een afspraak voor mij te maken. Na die afspraak ging het snel en begon ik met werken in de vestiging Hilversum. Het geschikte pand in Amersfoort moest nog worden verbouwd en ’s avonds waren we druk met het lassen van de stellingen. In augustus 1996 openden we de deuren van Warmteservice Amersfoort.”

,,Een bewogen 25 jaar”, gaat Kruidenberg verder. ,,Ook hebben we in 2007 nog een tweede vestiging in Apeldoorn geopend. Vanuit hier verzorgen we ook de bezorgingen voor de vestigingen in deze regio. Ik wil graag iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan dit succes, wat ik samen met mijn zoon Nick nog verder hoop uit te bouwen”. 

Maak kans op een Warmteservice waardebon van € 250,-
Kom langs bij Warmteservice Amersfoort, raad het aantal koppelingen dat in de bak op de balie staat en maak kans op een Warmteservice waardebon t.w.v. 250 euro. De actie loopt van 2 tot en met 7 augustus 2021.

Meer informatie: Amsterdamseweg 14-A, 3812 RS Amersfoort, 033-4650475, amersfoort@warmteservice.nl.

Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie