De nieuwe eigenaar Ermis staat voor de kwaliteit van FEBO.
De nieuwe eigenaar Ermis staat voor de kwaliteit van FEBO. FEBO
Ondernemer in beeld

FEBO pakt het anders aan

14 juni 2021 om 14:00 Zakelijk

AMERSFOORT Met een andere eigenaar krijgt FEBO in de Langestraat gelijk nieuwe mogelijkheden. De openingstijden worden verruimd, de menukaart krijgt meer aandacht en vooral is er vanaf nu de FEBO-kwaliteit.

Eigenaar Ermis kan haast niet wachten. Al een half jaar werkt hij naar de overname van FEBO Amersfoort toe. Nadat hij in contact kwam met de FEBO-organisatie dacht hij een mooi plan uit en liep een poos mee in andere FEBO-vestigingen. „Ik heb commerciële economie gestudeerd en werkte lang in de detailhandel. Samen met de steun van FEBO gaan we in de Langestraat veel veranderen. Natuurlijk helemaal volgens de succesvolle FEBO-formule”, vertelt Ermis enthousiast.
„Deze week zijn we even kort dicht voor een verbouwing. En op donderdag 10 juni gaan we weer echt open. Dat komt zo ook prima uit na alle beperkingen rond corona.”

MEER OPEN Ermis ziet veel potentie voor FEBO in Amersfoort. „Ik heb een stappenplan en heel belangrijk daarin is dat we ruimere openingstijden hebben vanaf nu. Dagelijks vanaf half twaalf ’s morgens tot tien uur ’s avonds en vrijdag en zaterdag tot een uur ’s nachts. Als dat goed bevalt willen we zelfs doordeweeks tot elf uur in de avond open blijven. En ik ga er dagelijks zelf staan. Dat hoort vind ik. Contact met de klant. Dat vind ik ook leuk.” Ermis zal dus veel aanwezig zijn in zijn zaak. „Natuurlijk met hulp. Mijn broertje helpt en ik zoek overigens ook nog mensen. Geïnteresseerden mogen me mailen of aankomen.”
 

Naast de bekende snacks wil ik graag kijken naar wat extra’s

OPA FEBO is bekend om de gegarandeerde kwaliteit. „Uiteraard hebben we het standaard menu. Veel gerechten, snacks en drank moet je gewoon altijd hebben. FEBO gebruikt na tachtig jaar nog steeds opa’s recept. En kroketten en grillburgers worden dagvers gemaakt en bezorgd in de FEBO-winkels. Daarmee garanderen we kwaliteit. En dat vind ik belangrijk. Immers, ik ben zelf al jaren FEBO-fan”, motiveert Ermis zijn ondernemerschap voor FEBO. FEBO Amersfoort houdt natuurlijk ook de automatiek. „Vanzelfsprekend”, zegt Ermis, „voor de snelle klant is dat gewoon service. Naast de bekende snacks wil ik graag kijken naar wat extra’s. Ik ga in elk geval de berenhap maken.”

FEEST FEBO’s herstart in Amersfoort is een feestje en kan nog niet heel uitbundig gevierd worden. Al heeft de inventieve Ermis daar ook een oplossing voor bedacht. „Ja zeker. We gaan feestkroketjes uitdelen. En ook bitterballen aanbieden op straat. En er zijn nog tal van aanbiedingen. Bestel je, of bij afhalen, meer dan een tientje dan geven we vijfentwintig procent korting. We hebben een kinderijsje voor vijftig cent en een grote puntzak friet voor maar twee euro.”

Met zoveel aanbiedingen is er echt alle reden om de komende tijd FEBO weer eens te proberen. „We willen graag dat heel Amersfoort opnieuw kennis maakt met de kwaliteit van FEBO”, zegt de vriendelijke Ermis, „iedereen is van harte welkom.”

Door Arnoud J Spaaij

FEBO
Langestraat 84, 3811 AE Amersfoort
0334612138 | feboamersfoort@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie