Fiet van Pluuren werd door dochter Sharon opgeven en won De Sta Amersfoort's Moederdagactie.
Fiet van Pluuren werd door dochter Sharon opgeven en won De Sta Amersfoort's Moederdagactie. BDU Media

Fiet van Pluuren verrast als lezersactie CitySpa en De Stad Amersfoort

12 mei 2021 om 09:05 Zakelijk

AMERSFOORT En of het een verrassing was voor Fiet van Pluuren. In de hagelnieuwe salon van CitySpa aan de Arnhemseweg ontving ze van eigenaresse Ryon Colpaart een waardebon aangeboden door CitySpa.

Fiet van Pluuren was al verrast door haar dochter met dit moederdagcadeau. Dochter Sharon gaf haar moeder op, omdat ze door een heel zware en moeilijke periode is gegaan. „We zijn erg trots op haar hoe zij het nu doet en toch probeert om zo goed mogelijk de draad weer op te pakken. Ze verdient het om even te kunnen ontspannen en iets voor haarzelf te doen”, liet Sharon weten.

Op Moederdag vertelden de kinderen dat Fiet de waardebon voor een gezichtsbehandeling zelf mocht gaan ophalen. Zij was de winnaar van De Stad Amersfoort’s lezersactie voor Moederdag. „Dat was al een verrassing en ik zei er gelijk bij ‘Als er maar geen fotograaf bij komt’. Nou je moest eens zien hoe geheimzinnig ze toen lachten,” vertelt Fiet.

Verrast was ze evengoed met het cadeau èn met de fotograaf van de krant. Met het bezoek van Fiet aan CitySpa bleek ze bovendien ook nog de eerste bezoeker te zijn van de nieuwe locatie van CitySpa aan de Arnhemseweg. Ryon Colpaart: „Deze week gaan we open en daarom maken we nu vast een afspraak met Fiet. Ze krijgt een complete anti aging-behandeling. Daarna is het prachtige resultaat direct zichtbaar in de spiegel.” Dan zal Fiet ongetwijfeld opnieuw verrast zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie