Ryon Colpaart werkt altijd aan creatieve ideeën.
Ryon Colpaart werkt altijd aan creatieve ideeën. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

CitySpa naar nieuwe locatie

15 april 2021 om 10:30 Zakelijk

AMERSFOORT Zesentwintig jaar geleden vestigde Ryon Colpaart zich op de Weverssingel. Ze legde er de basis mee voor ontwikkelingen die brachten tot wat CitySpa Amersfoort tegenwoordig is. Een veelzijdige beauty experience.

Nog maar pas geleden heeft Ryon Colpaart het pand aan de Weverssingel verkocht. „Als onderdeel van nieuwe plannen”, vertelt ze met enthousiasme. ,,Want hiermee heb ik een heel nieuwe creatie kunnen ontwikkelen. Eigenlijk sluit dat ook helemaal aan hoe ik alle jaren de salon heb kunnen doen. Telkens meegaan en aan de meest effectieve behandelingen werken. Dat was al in het begin. Ik was de eerste salon met een winkel. Dat was in die tijd echt vernieuwend. En het merk OPI had ik als eerste in Amersfoort. Daarmee liep ik echt voorop.”

SCHOONHEIDSINSTITUUT De schoonheidsspecialiste heeft altijd het beste uit haar bedrijf gehaald. Dat wat als salon door haar werd gestart is uitgegroeid tot een schoonheidsinstituut. „Behandelingen met geavanceerde apparatuur en direct zichtbare resultaten nemen een belangrijke plek in. Maar we hebben bijvoorbeeld ook de lasertechniek in de salon gehaald. Dat is altijd gepaard gegaan met gedegen opleidingen.” Wat dat betreft neemt de indrukwekkende galerij diploma’s van haar, in de gang naar de praktijkruimtes, maar een bescheiden plekje in. Het is wellicht tekenend voor Ryon die vooral ook bezig was en is met de ontwikkeling en vooruitgang van CitySpa Amersfoort. „Ja, ik verzin mijn eigen dingen. Ik heb het altijd leuk gevonden iets meer te doen dan wat gewoon is. Ik ben bij voorbeeld ook Siatsu-massage gaan doen. Daarmee bood ik gewoon meer en betere service en dat hebben de klanten altijd gewaardeerd.”

NIEUWE CREATIE CitySpa Amersfoort heeft een grote vaste klantenkring. De branding in de stad trekt daarentegen ook heel andere groepen. „Soms zijn het vriendinnen die elkaar naar CitySpa Amersfoort verwijzen. Maar ook bezoekers van de stad maken regelmatig gebruik van CitySpa Amersfoort. Ze zijn dan een weekeindje in Amersfoort en programmeren voor zichzelf een dagje ontspannen en genieten.”

We gaan ons tijdelijk vestigen aan de Arnhemseweg 10

Dat Ryon Colpaart in een nieuwe fase met haar bedrijf zit zorgt ervoor dat CitySpa Amersfoort naar een nieuwe locatie gaat. „We gaan ons tijdelijk vestigen aan de Arnhemseweg 10. In het gebouw boven de Plus. Dat is een overwogen move. Ik liep al langer te denken over een nieuwe creatie. Al wel een jaar voor de coronapandemie uitbrak. Daardoor kon ik mijn ideeën goed uitdenken. Het gaf me juist de gelegenheid om tijdens die omstandigheden met iets positiefs bezig te zijn. Nu wil ik niet per se groter worden.” Met de verhuizing komt straks een einde aan zesentwintig jaar Weverssingel voor Ryon. „Ja, er verandert wel wat. Sommige klanten zeiden ook, ‘Je hoort echt bij de stad’. Daarom wil ik ook in de toekomst mijn trouwe en vaste klanten graag een plek blijven geven.”

CitySpa Amersfoort
Weverssingel 7, 3811 GJ Amersfoort
033 - 475 87 37

Tijdelijk adres: Arnhemseweg 10, 3817CH, Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie