Afbeelding
Fabian Boot
Ondernemer in beeld

Boni Amersfoort viert eerste verjaardag

13 april 2021 om 12:38 Zakelijk

AMERSFOORT Deze week is het precies een jaar geleden dat supermarkt Boni aan het Euterpeplein haar deuren opende. Om dit te vieren, trakteert Boni deze week op feestelijke aanbiedingen. 

,,De beste en meest populaire aanbiedingen van het afgelopen jaar gaan op herhaling”, meldt de Amersfoortse vestiging van de supermarktketen. ,,Vanaf 28 april start Boni een aantrekkelijke spaaractie, passend bij de komende zomerperiode. Er kan er gespaard worden voor gratis, handgemaakte kommen van Spaans aardewerk. Bij elke 5 euro boodschappen, wordt er één zegel verstrekt.”

Al sinds de openingsdag weten de inwoners van Amersfoort en omgeving de weg naar Boni aan het Euterpeplein te vinden. Deze supermarkt blijkt een schot in de roos en een echte aanvulling voor de omgeving. Wat het geheim is? Bedrijfsleider Ron Nijdam denkt het te weten:  ,,Wij bieden een slim assortiment, voor de laagste prijs. Ons vers assortiment is écht vers;  groenten, fruit, zuivel en vlees komen dagelijks vers binnen. Bakkerij Fuite levert iedere dag het lekkerste brood en heerlijke, ambachtelijke banketproducten. Hierdoor kun je iedere dag tot kort voor sluitingstijd, bij ons terecht voor lekker vers brood en banket. Ons team nodigt iedereen uit om het zelf te komen ervaren.’’ 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie