Oprichter en mede-eigenaar van Mandelo, Theo van de Kamp (rechts) met compagnon, Rob Loman (links) in hun nieuwe kantoor.
Oprichter en mede-eigenaar van Mandelo, Theo van de Kamp (rechts) met compagnon, Rob Loman (links) in hun nieuwe kantoor. Mandelo
Ondernemer in beeld

Mandelo Creative Agency verhuist naar Amersfoort

7 april 2021 om 10:15 Zakelijk

AMERSFOORT Mandelo groeide de laatste jaren dankzij het succes bij klanten steeds een beetje meer uit hun jasje. Daarom kiest het bedrijf nu voor een nieuwe stap en verhuist het naar een nieuwe locatie. Van Putten naar Amersfoort.

Die nieuwe plek biedt heel wat nieuwe vooruitzichten. „Allereerst werd de huisvesting in Putten te klein en hebben we in Amersfoort veel meer ruimte. De locatie aan de Stadsring is ook heel praktisch goed bereikbaar vanuit het station”, motiveert Theo van de Kamp. Bij Mandelo bouwen ze ‘dynamische merken door het ontwikkelen van een strategie, design, (web)development en marketing.’

ZEVENTIEN JARIGE ONDERNEMER De nog jonge eigenaar van Mandelo begon in 2014 op zeventienjarige leeftijd met zijn eerste klus en startte twee jaar later echt voor zichzelf met Mandelo. Inmiddels zijn acht medewerkers aan het werk. Daarmee is Mandelo een kleinschalig en ook effectief bureau dat op hoog niveau de competitie in de markt aan kan. „We richten ons op het midden- en kleinbedrijf maar ook zzp-ers die graag blijvend zichtbaar willen zijn in hun markt. We doen branding, strategische campagnes, ontwerp, zoals logo’s en huisstijl, en webdesign en development.”

HET BESTE Met die vier pijlers bedient Mandelo bedrijven die hun doelgroep vernieuwend en herhaald willen aanspreken. „We hebben ook zzp-ers als klant. Sommigen puur omdat ze een eigen product in de markt willen zetten. Toch ligt onze target bij de bedrijven die we als externe marketingpartner kunnen ondersteunen. Dat kan business to business zijn maar ook business to consumer. Met ons kleinschalige team hebben we korte lijntjes. Dat werkt prettig en snel en daardoor halen we het beste uit ons creatieve proces”, vertelt Van de Kamp.

MEER CREATIEVE MENSEN „Onze mensen vinden allemaal een plekje in Amersfoort maar we gebruiken de verhuizing ook als strategische stap voor Mandelo. We willen graag een broeinest worden van creatieve samenwerking. Inmiddels vullen we nog eens vijf werkplekken met een marketingpartner en staan we open om nog meer creatieve mensen in Amersfoort te vinden om bijeen te brengen. Het is echt een ‘creative colab’, waar we de beste tools willen samenbrengen om onze klanten met het beste te verrassen.”

In ons creatieve team zoeken we constant naar het maximale

ANDERE AANPAK Een jaar geleden leek bij het begin van de coronapandemie de groei iets minder rek te hebben maar inmiddels merkt Van de Kamp dat bedrijven echt weer door willen. „Bedrijven maakten aan het begin van de coronacrisis een pas op de plaats. Dat duurde even maar toch zien veel ondernemers ook dat het in deze omstandigheden weer door moet. Daarbij is er duidelijk behoefte aan een andere aanpak. En andere strategie en wij kunnen dat bieden. In ons creatieve team zoeken we constant naar het maximale. We willen graag het best mogelijke doen. Daarmee bieden we onze klanten ook het beste van wat er kan.”

Mandelo
Stadsring 67
3811HN Amersfoort
034123576
mandelo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie