In de showroom staan diverse modellen van de Qooder.
In de showroom staan diverse modellen van de Qooder. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Handige Qooder van Autobedrijf Slootweg

26 maart 2021 om 13:21 Zakelijk

AMERSFOORT Autobedrijf Slootweg is een bedrijf met alle mogelijke services. Een tankstation, verkoop en onderhoud van alle merken gesupport door Bosch Car Services. Het bedrijf verkoopt en least sinds kort de Qooder.

Arnoud J Spaaij

Het is eigenlijk helemaal niet verwonderlijk dat Autobedrijf Slootweg nu ook de Qooder verkoopt. Met de diverse mogelijkheden die het bedrijf heeft, is de Qooder een hele goede aanvulling. Qooder SA is een Zwitserse fabrikant van voertuigen voor de openbare weg. Het vlaggenschip is de Qooder, een drie- of vierwielig kantelbaar straatvoertuig, die je mag rijden met je B-rijbewijs.

WIND IN JE GEZICHT De Qooder biedt de voordelen van een motor. De wind in je gezicht en een ongekende wendbaarheid, snel door de file, voordelig rijden en makkelijke parkeren. Dat combineert de Qooder met de stabiliteit en comfort van de auto, waardoor de Qooder een uitstekende keuze is voor het woon-werkverkeer. En de Qooder geeft je door de flexibiliteit in het stadverkeer veel meer mobiliteit dan een ander vervoermiddel. Maar ook als je gewoon lekker wil toeren door de omgeving of tijdens een mooie en zomerdag erop uit wil is de Qooder de ultieme oplossing.

De voordelen van een motor met de stabiliteit en comfort van de auto

Je koopt of least hem bij Autobedrijf Slootweg. In de showroom van Autobedrijf Slootweg staan de modellen van de Qooder te pronken. Melvin Slootweg runt samen met zijn vader Gert en oom Nico het garagebedrijf aan de Leusderweg en weet uit ervaring wat de voordelen zijn: „Ik rijd zelf motor. Ja, als je het daarmee vergelijkt, is het heel anders. Toch denk ik dat de Qooder ook voor motorrijders interessant is. Je gebruikt de Qooder zeker voor woon-werkverkeer gemakkelijker.”

PROEFRIT Ook Nico Slootweg kent de praktische voordelen: ,,De vierwiels Qooder Quadro is uniek in zijn soort. Super stabiel, heerlijk comfortabel en zo wendbaar als wat dankzij de vier kantelende wielen. Je controleert de machine moeiteloos, een kind kan de was doen.”

De Qooder kan ook zakelijk worden ingezet. Daarvoor is ook lease mogelijk. Bij Slootweg staat een Qooder klaar voor een proefrit.

Bosch Car Service Autobedrijf Slootweg
Van Rootselaarstraat 2-4
3817 TC Amersfoort
tel. 033-4633939
www.slootweg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie