Steve Drent heeft een enorme expertise.
Steve Drent heeft een enorme expertise. Arnoud J Spaaij
Advertorial

M2 Tegels presenteert nieuwe showroom

6 februari 2021 om 15:20 Zakelijk

AMERSFOORT De showroom van M2 tegels is nog helemaal nieuw. Ongebruikt zelfs. Steve Drent bekijkt het wel positief: „De klanten komen als we open mogen in een prachtige, goed overdachte en met zorg ingerichte winkel. Dat is alleen maar mooi.”

Arnoud J Spaaij

De tegelwinkel van Steve Drent komt niet zomaar uit de lucht vallen. Drent heeft ruime ervaring in de bouwsector. „Daaruit is ook deze winkel voortgekomen”, legt Drent uit. „Ik heb een bouwbedrijf en daarmee hebben we zeker zo’n vier- tot vijfhonderd badkamers gemaakt. Regelmatig spreken we dan klanten die graag tegels willen uitzoeken. Dan lijkt het logisch om naar de bouwmarkt of een sanitairwinkel te gaan maar daar tref je weinig mogelijkheden en kennis. En dat is wat wij wel bieden. We kunnen alle bekende merken, ontwerpen en maten, bieden en richten ons op leveren van echte kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben bijvoorbeeld dunne keramische tegels van drieënhalf tot zes millimeter dikte. Prachtige kwaliteit en anti bacterieel dus hygiënisch en erg gemakkelijk schoon te houden. Wij zijn een van de weinig tegelleveranciers in deze omgeving die zo specialistisch kunnen leveren.”

PARKEREN VOOR DE DEUR Er was duidelijk vraag naar een showroom voor alleen tegels waar je uit een uitgebreid assortiment tegels kunt kiezen. Drent: „Het is ook wel logisch. Tegels wil je toch echt kunnen zien. En voelen. Even met je handen er over wrijven om te ervaren of dat in je huis past. Natuurlijk hoort daar ook advies bij. Dat zijn allemaal zaken die je bij ons in de winkel kan beleven. En nog een bijkomend voordeel, je kan bij ons parkeren voor de deur. We kopen rechtstreeks bij de fabriek in. Daarmee hebben we natuurlijk een prijsvoordeel maar ook een direct contact met de leverancier. Specifieke wensen van klanten zijn op die manier ook door ons in te vullen”, vertelt de ervaren Drent. „Een bijzondere collectie vind je in de lijn van Mosa tegels welke we ook voeren”, vult Drent aan.

De trend die ervoor gezorgd heeft dat tegels steeds groter zijn geworden heeft Drent ook veel expertise gebracht. „Zeker, we werken met teams van specialisten voor het lijmen van tegels. Daar hoort een gedegen voorbereiding bij. Tegels zetten en ook plakken op de vloer is specialistisch werk. Met die grote tegels is een foutje zo gemaakt en dan gooi je al snel een hoop geld weg. Daarom kunnen we alles in één keer verzorgen. Het leveren van de materialen, tegellijm en kitten maar ook de hele bouw of verbouw van een badkamer.” 

Het programma van M2 Tegels gaat overigens verder dan tegels voor natte ruimtes. „We bieden ook tegels voor woonkamer of hal en ook bijzonder is de mogelijk om tegels van hoge kwaliteit te leveren. Die worden normaal geleverd bij hoge belasting voor bijvoorbeeld een garage.”De opening van de winkel laat nog even op zich wachten. „Afhankelijk van de maatregelen rondom corona. Dat maken we natuurlijk via sociale media en de website bekend.”

M2 Tegels
Leusderweg 60, 3817 KB Amersfoort
Tel. 033-2110048
info@m2tegels.nl
Website

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie