Siegfried van der Zalm en Jimme van Steinvoorn stelden de Love Box samen voor Valentijnsdag.
Siegfried van der Zalm en Jimme van Steinvoorn stelden de Love Box samen voor Valentijnsdag. Arnoud J Spaaij
Advertorial

Zelf chefkok op Valentijnsdag: ‘Love box met instructie-filmpjes’

3 februari 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Jackie Brown en Alberts laten iedereen zelf de chef worden tijdens een intiem valentijnsdiner. De bezorg Love Box gevuld met heerlijke gerechten is voorzien van een makkelijk stappenplan om er een echt thuisdiner van te maken.

Arnoud J Spaaij

Na de succesvolle bezorgdiners van de afgelopen maanden leek het even stil te worden in januari rondom de leuke acties van Jackie Brown en Alberts Eten & Drinken. Maar de chefs Jimme van Steinvoorn en Siegfried van der Zalm werden in het nieuwe jaar al weer snel geïnspireerd door Valentijnsdag. De koks leven zich graag uit voor een romantisch diner voor twee en wilden dat dit jaar ook doen. „Dit idee daagde de jongens ook weer uit om er wat moois van te maken”, zegt restaurantmanager Jeroen de Greeff. „We zijn geschakeld naar bezorgen en we hebben echt veel acties gehad. Met kerst maar ook bijvoorbeeld de Wandelbox met de Amersfoortse gidsen waar je via een QR-code bij ieder gerecht een toelichting krijgt van het restaurant waar het vandaan komt. Zo word je door de stadsgids online van Monnickendam via ons naar De Kromme geleid en krijg je op die manier een wandeling door Amersfoort.”

FINE DINING De toelichtingen bij de gerechten bleken een goed idee. De Love Box voor twee wordt geleverd met een fles cava en heeft vier gangen. Of vijf als je kiest voor extra kaas van Domburg uit Putten. „Uiteraard is de Love Box ook vegetarisch te bestellen. We merken dat mensen dat graag eten bij ons. We maken twee gangen bij Alberts Eten en Drinken en het hoofdgerecht en het dessert bij Jackie Brown”, legt de Greeff uit. En terwijl hij Jimme bij het gesprek roept: „En Jimme en Siegfried geven ook aanwijzingen bij de Love Box.”

Hoe je een gerecht opmaakt en er leuk uit laat zien was belangrijk. Jimme: „In filmpjes op Youtube vertellen we hoe je dat doet. Je ziet dan echt hoe je een bord moet opmaken. Wij maken de gerechten en alle ingrediënten zitten in de box. In de instructies vertellen we ook hoe je het eten op laatst nog bereidt.” Ook deze filmpjes zijn met de bijgaande QR-code gemakkelijk op te starten. Jimme: „Op deze manier is het koken weer leuk. We kunnen door de filmpjes toch met fine dining bezig zijn. En als je met je partner het grand dessert opmaakt volgens hoe wij het bedacht hebben, met een folie op tafel waarop je de lekkernijen neerlegt, krijg je echte een Valentijnsavond met zijn tweetjes.”

ROMANTISCH De Love Box kan telefonisch besteld worden of via de websites van Jackie Brown en Alberts Eten & Drinken. De Greeff: „We leveren door heel Amersfoort en zelfs daarbuiten. We gaan de laatste tijd op de fiets, scooter of zelfs met de auto op pad om maaltijden te bezorgen. Afhalen kan natuurlijk ook. Naast de Love Box vind je op de site ook onze reguliere bezorgmenu’s.”
Valentijnsdag wordt ongetwijfeld een stuk romantischer met de Love Box thuis.

Jackie Brown en Alberts
Hof 23 en 5 in Amersfoort
Tel. 033-7200877
www.jackiebrown.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie