Afbeelding
Google Maps

McDonald’s biedt McDelivery nu ook aan in Amersfoort Noord

26 november 2020 om 08:52 Zakelijk

AMERSFOORT McDonald’s sloot donderdag met restaurant Amersfoort Noord (aan de Maanlander) het honderdste restaurant in Nederland aan op de bezorgdienst McDelivery.

McDelivery is volgens de fastfoodketen ‘snel gegroeid sinds deze dienst in de zomer van 2017 werd geïntroduceerd in Nederland’. McDelivery is momenteel beschikbaar in 42 Nederlandse steden waar het samenwerkt met de twee bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd. In Nederland heeft McDonald’s 256 restaurants.

Marketeer Annemarie Swijtink is trots op deze mijlpaal: ,,De bezorgmarkt geldt al lange tijd als een groeimarkt. Onze gasten waarderen deze service enorm. We hebben samen met onze franchisenemers, onze crew en bezorgpartners de afgelopen jaren hard gewerkt om zoveel mogelijk gasten deze mogelijkheid te bieden. Hierbij staan brede beschikbaarheid en kwaliteit centraal. Het feit dat we nu vanuit honderd restaurants onze gasten thuis blij kunnen maken, zeker nu het tijdelijk niet mogelijk is om onze restaurants te bezoeken, is geweldig.”

De bestellingen worden, nadat ze vers zijn bereid in het restaurant, direct naar de gast gebracht en zo binnen tien minuten bezorgd.
McDelivery is wereldwijd beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie