Op het parkeerterrein bij Superfun worden de sneltesten vakkundig afgenomen.
Op het parkeerterrein bij Superfun worden de sneltesten vakkundig afgenomen. Anouk Stroetinga
Advertorial

COVID-19 Sneltest op locatie op het parkeerterrein bij Superfun

28 november 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Sinds begin november heeft het bedrijf Sneltestoplocatie ook in Amersfoort een sneltest op locatie geopend. Een initiatief van ondernemers voor ondernemers. Verpleegkundige Joke van Beek staat op het parkeerterrein bij Superfun klaar om een sneltest vakkundig af te nemen, met door het RIVM en OMT goedgekeurde sneltesten.

Joke: ,,Sneltestoplocatie is een initiatief van vier Edese ondernemers. Zij zagen vooral in de beginfase van de coronacrisis dat het soms lang duurde voordat er duidelijkheid was of iemand wel of niet positief getest was. Zowel voor werkgevers als voor de werknemers is dat natuurlijk niet effectief. Als bedrijf wil je immers ziekteverzuim en uitval van personeel zoveel mogelijk voorkomen. Toen ik als verpleegkundige (BIG-geregistreerd) door de initiatiefnemers werd benaderd, was ik direct enthousiast om mee te werken.”

ZORGHART Die bereidwilligheid van Joke komt niet zomaar uit de lucht vallen: ,,Mijn hart ligt in de zorg. Ik heb bijna dertig jaar een kraamzorgorganisatie geleid en wilde weer wat betekenen voor de gezondheid en het welzijn van de mensen. Het afnemen van de sneltesten sluit hier mooi op aan.”

Joke heeft inmiddels al heel wat sneltesten afgenomen in de speciale containerunit, en ziet soms de stress van de mensen: ,,Ik kan me de onzekerheid goed voorstellen. Je wilt gewoon weten waar je aan toe bent. Maar na een kort praatje, de test en daarna de uitslag (binnen 15 minuten) zie ik vaak de opluchting. Dat doet mij dan ook weer goed.”

De Sneltest is goedgekeurd door het OMT en RIVM

TARIEVEN De tarieven van Sneltestoplocatie zijn aantrekkelijk en betaalbaar. Een test kost 69,95 euro (inclusief btw). Bij afname van vier testen kost de test 50,00 euro (exclusief btw). Daarna hanteert het bedrijf een voordelige staffel. Vraag gerust naar de voorwaarden. ,,Wij testen overigens ook op locatie, gaan naar de bedrijven zelf om daar medewerkers te testen”, benadrukt Joke. ,,De door ons gebruikte sneltest (Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test) is goedgekeurd door het OMT (Outbreak Management Team), waarmee je bent verzekerd van de beste kwaliteit. Positieve uitslagen melden wij aan de GGD, er is geen hertest nodig.”

Sneltestoplocatie heeft ook locaties in Culemborg, Ede/Veenendaal, Lunteren, Nijmegen, Oss, Wageningen en Delft. De verwachting is dat er meer locaties worden toegevoegd.

MEER INFORMATIE Aanmelden kan via de website, maar ook zonder afspraak ben je welkom. Kijk op de website voor meer informatie en openingstijden van de teststraat.

Sneltestoplocatie
Middelhoefseweg 10 (parkeerterrein bij Superfun), Amersfoort
Tel. 06-87132773
sneltest@rinman.nl
www.sneltestoplocatie.com (kies locatie Amersfoort)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie