Tim Rietveld van Keukensale Amersfoort is altijd op de hoogte van de laatste trends: ,,Er is veel vraag naar zwart, die kleur blijft in.”
Tim Rietveld van Keukensale Amersfoort is altijd op de hoogte van de laatste trends: ,,Er is veel vraag naar zwart, die kleur blijft in.” Charella Hulsbosch
Advertorial

Keukensale viert jubileum met kortingen

25 november 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Toe aan een nieuwe keuken? Keukensale Amersfoort heeft in de ruim opgezette showroom aan de Nijverheidsweg-Noord 55C voor ieder wat wils. Deze week pakken ze uit met de ‘100% Sale dagen’.

Charella Hulsbosch

De showroom van Keukensale Amersfoort is feestelijk aangekleed. Er is iets te vieren: elf jaar geleden werd de eerste winkel van de formule geopend. En of je nu al jaren plannen hebt op het gebied van keukenrenovatie of nog maar net hebt bedacht dat je een nieuwe keuken wilt, deze week is een uitgelezen kans om een droomkeuken te kopen. Met een eiland of zonder, van hout, landelijk, modern of open: de mogelijkheden zijn oneindig. Iedere klant wordt in de zoektocht naar een nieuwe keuken van begin tot eind begeleid. ,,Samen met mijn team maak ik een gratis 3D ontwerp op maat en komen we, op gepaste afstand, bij je thuis om de keuken netjes in te meten en te plaatsen”, legt eigenaar Tim Rietveld uit. Twintig jaar lang runde Rietveld zijn eigen montage- en installatiebedrijf waarmee hij keukens plaatste door heel Nederland. Sinds 2017 is hij daarnaast eigenaar van Keukensale Amersfoort. Vorig jaar stopte Rietveld met zijn eigen bedrijf om vol voor de zaak aan de Nijverheidsweg-Noord te kunnen gaan.

Keukensale Amersfoort levert keukens voor ieder budget. ,,We werken met merken als AEG, Bosch, Siemens, Zanussi en Nobilia. Merken van goede kwaliteit, afkomstig uit Duitsland”, vertelt Rietveld. ”

KOPEN ZONDER KIJKEN Keukensale werkt nauw samen met een aantal tv-programma’s. Het kan dus best zo zijn dat je droomkeuken al eens voorbij kwam in ‘Kopen zonder kijken’ of ‘Uitstel van executie’ op RTL 4. Rietveld: ,,We zien regelmatig mensen die na een uitzending bij ons komen. De uitzending van ‘Kopen zonder kijken’ op 9 november springt daar wel echt uit. Daarin werd een aqua keuken geplaatst en na de uitzending was daar bij ons ook veel vraag naar.” En voor wie nog zoekende is, dé trend op keukengebied is een industriële look. ,,Op dit moment is veel vraag naar marmer, maar ook goudtinten in bijvoorbeeld kranen en spoelbakken. Ook RVS is erg populair. Als we kijken naar kleur zien we veel zwart, die kleur blijft in.”

De ‘100% Sale dagen’ worden bij Keukensale Amersfoort groots gevierd tot en met 29 november ,,We geven 20 procent korting op aanrechtbladen, 30 procent op kasten en fronten en 50 procent op inbouwapparatuur. Daarnaast krijgt elke klant 5 procent extra korting en een gratis Bosch staafmixer bij iedere offerte. We hebben ook het rad van fortuin staan. Klanten die hier in de zaak komen, kunnen draaien. Zij maken dan kans op prachtige, luxe cadeau’s of een gratis keuken ter waarde van 7.500 euro.” Een bezoek aan de showroom is ook in coronatijd veilig. ,,We houden rekening met alle coronamaatregelen. Wel werken we in deze tijd zoveel mogelijk op afspraak.”

Naast de reguliere openingstijden heeft Keukensale Amersfoort deze week koopzondag op zondag 29 november en extra koopavonden op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 november. De winkel is dan tot 20.00 uur open.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie