Keurslager Jansen viel opnieuw in de prijzen met ambachtelijke rookworst.
Keurslager Jansen viel opnieuw in de prijzen met ambachtelijke rookworst. Arnoud J Spaaij
Advertorial

Met goud erkende Keurslager Jansen klaar voor de feestdagen

25 november 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Eind november lijkt de kerst nog wel even te duren. Plannen voor het kerstdiner zijn nog niet door iedereen gemaakt en precies daarom komt keurslager Jansen nu al met zijn plan van aanpak voor de feestdagen.

Arnoud J Spaaij

Op dit moment lijkt de slagerij van Pieter Jansen nog rustig. Maar schijn bedriegt. Inmiddels heeft hij al helemaal uitgedacht hoe hij de klanten eind december optimaal kan helpen. ,,Het geldt voor iedereen dat corona alles anders maakt. En toch willen we graag alle klanten weer net als anders goed helpen. Het kerstdiner is dit jaar misschien nog wel belangrijker dan andere jaren”, zegt Jansen in zijn slagerij. Vlak voor kerst helpt hij honderden klanten per dag en die kunnen onmogelijk allemaal in de rij of in de winkel staan wachten op hun bestelling. ,,Dat hebben we ons vroegtijdig gerealiseerd. Al een poos geleden hebben we met onze websitebouwer overlegd en zijn er aanpassingen gedaan.”

BESTELLEN De website is echt ingericht voor bestellen voor de feestdagen. Online is, naast de bestelling, ook aan te geven hoe laat men de bestelling graag wil ophalen. ,,We werken met blokken van vijftien minuten. Dan ligt de bestelling klaar om af te halen. Grote stukken vlees krijgt de klant vacuümverpakt mee.” Dat roept de vraag op of je helemaal niet meer op het laatst iets kan bedenken voor de kerst. ,,O jawel”, zegt Jansen. ,,Als je je bestelling komt ophalen, kan je heus nog wel wat kleine dingen meenemen. Maar we doen er gewoon alles aan om alles coronaveilig te laten verlopen. Dat is voor de klant belangrijk en natuurlijk ook voor onszelf.”

Op 24 december gaat de winkel om 7.00 uur open. ,,We proberen zo maximaal open te zijn. Dat zorgt ervoor dat we zoveel mogelijk mensen verspreid kunnen ontvangen.”
De bestellingen kunnen ook aan huis worden gebracht. ,,Ook daar werken we met dagdelen waarvan je zelf kan aangeven wanneer je dan wilt dat we aankomen”, zegt Jansen. ,,Ik hoop echt dat het voor iedereen een goede oplossing is.”

MET GOUD Tijdens de drukte ter voorbereiding van de feestdagen viel Jansen dit jaar weer in de prijzen. Weer, want opnieuw werd zijn fijne en grove rookworst bekroond op het Nederlands Kampioenschap. Twee bekers prijken in de winkel. ,,Aan het maken van rookworst besteed ik veel aandacht”, legt Jansen uit. ,,Het hoort bij onze kwaliteit die we op al onze producten bieden.”

SINT Jansen is er op tijd bij om uit te leggen hoe hij probeert alles vlot te laten verlopen. ,,Ik denk echt dat het helpt iedereen vroegtijdig te informeren. We hebben ook een flyer die alle informatie bevat en natuurlijk biedt ook de website al deze informatie.” Aan de andere kant is er begin december ook al een leuk feest. ,,Wat we hebben voor het Sinterklaas feest? Binnen de coronamaatregelen hebben we ook daarvoor een leuke aanbieding”, besluit Jansen. ,,Een gourmetpakket voor vijf personen. En dan geldt, voor vijf halen is voor vier betalen.”

Jansen keurslager
Euterpeplein 48a
Tel. 033-4726329
jansen.keurslager.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie