Jasper Pafort: ,,We vieren het elfjarig bestaan van SaniSale groots."
Jasper Pafort: ,,We vieren het elfjarig bestaan van SaniSale groots." Arnoud J Spaaij
Advertorial

Elf jaar SaniSale 100 procent Sale weken

18 november 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Een badkamer of keuken helemaal naar smaak en eigen behoefte ontwerpen en bouwen. Daar is SaniSale.com al elf jaar een specialist in. Om dat groots te vieren houdt de badkamer- en keukenspecialist aan de Nijverheidsweg de 100% Sale weken.

Arnoud J Spaaij

Eigenaar Jasper Pafort wordt nog dagelijks verrast zegt hij als het om goede ideeën gaat. ,,Ik zit al vijfentwintig jaar in het vak en hier met SaniSale.com in Amersfoort al weer drie jaar. Toch weten klanten mij dagelijks te verrassen. En aan al die verrassingen kunnen we voldoen.” SaniSale.com levert alles. ,,Alle grote merken en uiteraard de bekende merken zoals Grohe en Villeroy en Boch. Eigenlijk werkt het zo dat klanten vaak wel een idee hebben over hoe ze hun badkamer willen verbouwen. Mensen hebben dan op Pinterest iets moois gezien. Dergelijke ideeën passen we meestal gemakkelijk toe. Soms komen ze hier via hun aannemer maar dikwijls lopen mensen ook zo naar binnen. Met de maten van de ruimte en de wensen van de klant ontwerpen wij dan de badkamer of keuken. Desgewenst plaatsen we ook alles. Daarvoor werken we samen met onze eigen vaste aannemers. Groot voordeel daarvan is dat die bouwbedrijven vaker met ons werken en dus onze spullen kennen. Wij leveren dan een dag voor alles nodig is bij de klant aan.”

SCHOON Pafort heeft al heel wat trends gezien in de loop van de jaren. ,,Ja, dat verandert natuurlijk. Nisjes, sunshowers en muzieksystemen zijn zulke trends. Nu zie je bijvoorbeeld dat tegels steeds groter worden. Dat is ook praktisch want dat maakt veel makkelijk schoon. Daar letten we ook op bij het advies dat we geven. Hoe praktisch is een idee? Want soms hebben mensen iets heel moois in hun hoofd maar is het onderhoud dan lastig.”

Op dit moment is matzwart met geborsteld koper erg populair. Dat sluit aan bij de industriële moderne vormgeving die momenteel geliefd is. Toch zijn ook minder gangbare stijlen gewoon leverbaar.

Naast dat SaniSale.com badkamers levert alsof mensen thuis in een hotel verblijven is er ook aandacht voor de prijs. Pafort: ,,We kunnen zeker ook budget leveren. Als mensen voordat ze hun huis verkopen de badkamer willen opknappen kunnen we al vanaf vierentwintighonderd euro een basis badkamer leveren.”

RAD VAN FORTUIN Het succes van SaniSale.com in keukens en sanitair wordt van 19 tot en met 29 november groots gevierd met de 100% Sale weken. ,,We geven 20% korting op tegels, 30% op badkamermeubels en 50% op douchecabines. En iedere klant kan hier in de zaak draaien aan het rad van fortuin. Dan win je een van de prijzen die daarop staan. Waar het rad stopt.”

SaniSale.com heeft extra koopavonden in deze periode tot 20.00 uur. ,,En zondag 29 november is er koopzondag. Natuurlijk mogen mensen gewoon naar binnen lopen maar we vragen, als het enigszins mogelijk is, een afspraak te maken.”

SaniSale.com
Nijverheidsweg-noord 55C
3812 PK Amersfoort
033-4328061

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie