Afbeelding
Jamie Li

Vlogger Jamie Li op tour door Amersfoort

8 oktober 2020 om 20:10 Zakelijk

AMERSFOORT De bekende YouTube vlogger Jamie Li heeft een tour door haar geboortestad Amersfoort gemaakt. Samen met een vriendin reist Jamie naar Amersfoort om te kijken wat er allemaal te doen is in haar geboortestad. Ze herinnert zich weinig van haar vroege jeugd, maar is wel nieuwsgierig naar wat de stad te bieden heeft. Ze bezoeken onder andere de plek waar haar oma woonde en winkelen in de leukste winkelstraatjes van de stad. Met de tour wil ze Amersfoortse ondernemers een steuntje in de rug geven.

,,Veel ondernemers hebben het moeilijk in tijden van corona. Waar zij normaal kunnen rekenen op bezoekjes van Nederlandse en buitenlandse toeristen, zijn zij nu bijna volledig afhankelijk van lokale bewoners. Het is in deze tijd extra belangrijk dat Amersfoorters hun lokale ondernemers blijven steunen, door ze bijvoorbeeld een (veilig) bezoekje te brengen”, aldus Jamie Li.

Om Amersfoortse ondernemers een steuntje in de rug te geven heeft bekende YouTuber Jamie Li een vlog gemaakt waarin zij haar favoriete spots in de stad bezoekt. Ze is er immers geboren en vindt het altijd leuk om er terug te komen, zelfs nu ze er niet meer woont. ,,Ben je benieuwd naar de hotspots? Check dan mijn vlog met inspiratie voor een dagje uit in eigen stad en steun de lokale ondernemers! Ook delen we graag een aantal handige tools van Google Maps waarmee je zelf een georganiseerd en corona-proof bezoekje aan de stad kunt plannen.”

**De vlog is gemaakt voordat de nieuwe coronamaatregelen bekend waren, dus bepaalde openingstijden kunnen in de tussentijd zijn aangepast. Deze plekken zijn nog steeds toegankelijk met inachtneming van de regels vanuit de overheid.

Bron video: Jamie Li

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie