Afbeelding
still
Video

Citymarketing presenteert videoserie ‘Waldo rockt de Keistad’

30 september 2020 om 13:45 Zakelijk

AMERSFOORT Met Waldo Rockt de Keistad (video onder) heeft citymarketing een nieuwe videoserie toegevoegd aan haar Youtube-kanaal. Een nieuwe manier om liefhebbers van de stad, inwoners en mensen daarbuiten, op een speelse manier kennis te laten maken met Amersfoort. In de serie nemen Waldo Volmer en Pim van den Heuvel kijkers mee langs hoogtepunten en leuke feiten.

Zo dook Waldo al in de wondere wereld van het vriendinnenweekend, deed hij de mee aan de pubquiz op Het Nieuwe Stadsterras en ging hij buiten de gebaande paden op ontdekkingstocht in onze stad.

Hieronder de nieuwste video Waldo Rockt de Keistad: ‘Ontdek Amerikaans Amersfoort’. Een video in aanloop naar en ter ere van de opening van de nieuwe tentoonstelling This Is America | Art USA Today in Kunsthal KAdE. New York heeft bijvoorbeeld Amersfoortse roots: Wolfert Gerritse van Couwenhoven stichtte namelijk de eerste Europese nederzetting op Long Island (’Nieuw Amersfoort’) en tot op de dag van vandaag heeft de miljoenenstad nog een Park Amersfort.

Video: Citymarketing


Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie