,,We gaan de uitdaging aan om kansen te zoeken,  en te vinden
,,We gaan de uitdaging aan om kansen te zoeken, en te vinden", zegt Ter Harmsel. Arjan Klaver
Advertorial

De één-loket-aanpak van Hypotheek Visie

24 juni 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Hypotheek Visie is een franchiseformule die sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een organisatie met zo’n zestig kernkantoren in Nederland, waaronder één in Amersfoort. Vanuit haar representatieve vestiging aan Het Masker, nabij winkelcentrum Emiclaer helpen de financieel adviseurs van de franchiseformule klanten met het kiezen van een passende hypotheek, verzekeringspakket en pensioenplan.

Peter ter Harmsel is de vestigingsdirecteur en het gezicht van Hypotheek Visie in Amersfoort. Hij heeft in zijn carrière als financieel adviseur bij gerenommeerde bank- en verzekeringsinstellingen veel bagage meegenomen om de klant te bedienen met hypotheekmaatwerk. „Voorheen kon de klant ook terecht bij onze vestiging aan de Stadsring. Maar we hebben de bedrijfsactiviteiten gecentraliseerd. Er is in Amersfoort en haar nabije regio één loket waar we de klant bedienen. En dat is ondergebracht in dit kantoor aan het Masker." 

Het vertrekpunt van Hypotheek Visie staat glashelder op de website. ‘De financieel adviseurs helpen je met het kiezen van een passende hypotheek, verzekeringspakket en passend pensioenplan. Jouw persoonlijke situatie is daarbij het uitgangspunt. Voor een compleet en transparant financieel plan kun je dus bij Hypotheek Visie terecht.’ „Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. We geven de klant dan ook volop de ruimte om zich te oriënteren. Zolang hij of zij nog geen handtekening heeft gezet onder een hypotheekcontract, nemen wij de kosten voor onze rekening. Het afsluiten van een dergelijke lening vraag immers om een flinke tijdsinvestering. Vaak vraagt de klant nog om extra informatie. Liever een keer teveel dan een keer te weinig, zullen we maar zeggen." 

DRUKKE HYPOTHEEKMARKT En dat is nuttig te midden in een trend dat bestaande koopwoningen in mei 7,7 procent duurder zijn dan in mei 2019. Deze prijsstijging is zelfs hoger dan in de voorgaande maanden. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster. Ter Harmsel daarover: „Hoewel er minder woningen worden verkocht, is het toch superdruk op de hypotheekmarkt. De reden: huiseigenaren met een lopende hypotheek zijn proactief met oversluiten, mede door de extreem lage hypotheekrentes. Aan de andere kant zijn er echtparen die uit elkaar gaan en veel moeten regelen. Het lijkt simpel, maar in de praktijk kan de procedure leiden tot dure misverstanden. Dankzij onze expertise kunnen we altijd een oplossing vinden."

,,En als de hypotheek wordt aangewend voor het kopen van een droomhuis, een aanbouw of anderszins, dan zetten we voor de ervaren woningconsument maar ook voor de instapper in de huizenmarkt eens alles overzichtelijk op een rij. Juist voor de instapper laten we ons niet leiden door bedreigingen en negatief sentiment. We gaan de uitdaging aan om kansen te zoeken. En te vinden.”

Hypotheek Visie Amersfoort
Het Masker 246
3823 GX Amersfoort
Tel. 033-4555401
www.hypotheekvisie.nl
amersfoort@hypotheekvisie.nl.

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie