Medewerkers van Beweging 3.0 ontvingen vorige week een blijk van waardering.
Medewerkers van Beweging 3.0 ontvingen vorige week een blijk van waardering. Vakgarage Isselt
Advertorial

Vakgarage waardeert zorgpersoneel

3 juni 2020 om 15:10 Zakelijk

AMERSFOORT Dit jaar gaan er veel geplande acties niet door. En toch wil Vakgarage Isselt Nederland aan de gang houden. Dat doen ze op een bijzondere manier, namelijk door oog te hebben voor anderen.

Arnoud J Spaaij

De landelijke Vakgarage-organisatie waarbij Vakgarage Isselt is aangesloten heeft zo’n driehonderd merkonafhankelijke vestigingen. Marcel Goemaat eigenaar van Vakgarage Isselt werkt met zijn team van monteurs aan de beste service in autoreparaties voor Amersfoort en omstreken.

Daar hoort vanzelfsprekend schoon werken bij. ,,Ook voor de coronamaatregelen werkten we al heel schoon. Stuurhoesjes en handschoenen daar waren we al aangewend net als handen wassen. Natuurlijk doen we er nu ook alles aan om te werken conform de richtlijnen. Daarin gaan we verder,” legt Goemaat vlot uit. ,,Als mensen het lastig vinden om een auto te brengen voor een beurt of reparatie kunnen we deze ook ophalen. Op afspraak en met inachtneming van de juiste afstand. Dat is extra naast desinfecteren en bijvoorbeeld een vriendelijke ontvangst,” zegt Goemaat terwijl hij naar de receptie wijst waar een luxe afzetkoord de klant om een beetje ruimte vraagt bij de receptie.

FANDUTCH Goemaat zag met lede ogen aan dat het heel zwaar is in veel sectoren om te werken met alle nieuwe maatregelen. Dat bracht hem op het idee om met de actie, die Vakgarage in samenwerking met Spieren voor Spieren, Vredestein en Hilterman Lease verzorgt, hier en daar mensen een hart onder de riem te steken. ,,De actie #fandutch gaat om saamhorigheid,” legt Goemaat uit. ,,Samen staan we sterker, daar gaat het om.” 

Het is een ludieke actie met een serieuze ondertoon. Maak je een afspraak bij Vakgarage dan maak je kans op een oranje poloshirt. ,,En stuur je een selfie in via social media met hashtag fandutch dan maak je kans op prijzen zoals een jaar private lease of een set nieuwe banden. Wij hebben oranje tasjes waarin een gratis APK, een paar flesjes drinken, en bijvoorbeeld ruitenreiniger en nog een aantal handige producten. Die bieden we nu aan bij medewerkers in de zorg. Zoals vorige week bij Beweging 3.0 voor hun mensen in de thuiszorg. Ik vind dat die mensen onderbelicht zijn. Volgende week brengen we deze tasjes ook bij Geeresteingroep Fysiotherapie en Sport.”

WAARDERING Goemaat vindt niet alleen dat deze mensen waardering moeten krijgen, hij denkt ook dat ze Nederland aan de gang houden. ,,Fysiotherapie houdt mensen gezond. Het zijn de mensen die Nederland op gang houden. Dat is de overeenkomst met ons,” lacht Goemaat. ,,Automonteurs en fysiotherapeuten houden Nederland aan de gang, alleen hebben zij meer zweet en ik meer olie.”

Vakgarage Isselt
Radonweg 20
3812 RL Amersfoort
Tel. 033-4637470
www.vakgarage-isselt.nl

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie