In het Hogekwartier verrijst het nieuwbouwproject Wonen in Verdi.
In het Hogekwartier verrijst het nieuwbouwproject Wonen in Verdi.
Advertorial

Wonen in Verdi: Net even anders

15 januari 2020 om 14:03 Zakelijk

AMERSFOORT Amersfoort is een aantrekkelijke stad om te wonen. Het heeft niet alleen een gezellig, centrum, maar is ook centraal gelegen, kindvriendelijk en groen. Niet zo gek dus, dat veel mensen bewust voor Amersfoort kiezen. Om aan de vraag naar woningen te voldoen, verrijst er in het Hogekwartier het nieuwbouwproject Wonen in Verdi. Je vindt hier diverse verrassende woningen die net even anders zijn dan je zou verwachten.

Nadine en Bastiaan zijn de kersverse eigenaren van een woning in Wonen in Verdi. Zij kozen voor een eigentijdse woning met een dakterras en uitzicht op groen. Juist de verrassende indeling maakte hen enthousiast. ,,We hebben wel op Funda gekeken naar bestaande woningen", vertelt Bastiaan, ,,maar dan zit je vaak vast aan een traditionele indeling. Het huis dat we nu hebben gekozen kunnen we grotendeels indelen naar eigen smaak. Dat is iets wat ons enorm aansprak. Met een nieuwbouwwoning weet je bovendien dat het voor de aankomende jaren goed voor elkaar is."

De aankomende jaren is het goed voor elkaarAVONTUURLIJK Volgens projectontwikkelaar Arie van Loon sluiten de woningen van het project Wonen in Verdi goed aan bij woningzoekers die houden van originaliteit en avontuur. ,,Een blok met allemaal dezelfde standaard woningen naast elkaar zal je in dit project niet tegenkomen. De woningen zijn net even anders dan anders en verschillen ook van elkaar. Dat zie je al aan de gevels. Maar ook van binnen wijken de woningen af van het standaard plaatje. Sommige woningen hebben een woonkamer op de eerste etage, zodat je vanuit je woonkamer een mooi zicht hebt op bijvoorbeeld de groene speelweide achter het huis. Andere woningen hebben een dakterras boven de carport. Daarbij hebben alle woningen van het project Wonen in Verdi een ruime indeling die deels aangepast kan worden aan de wensen van de bewoners. Genoeg ruimte voor een gezin, hobby's of een werkplek."

GEEN GROENE VINGERS De woning van Nadine en Bastiaan heeft geen tuin maar een groot dakterras. Iets wat Bastiaan en Nadine een voordeel vinden. ,,We hebben allebei geen groene vingers", lacht Bastiaan. ,,Maar we vinden het wel fijn om in de zomer buiten te kunnen zitten." Nadine vult aan. ,,Het dakterras is groot genoeg om een loungeset en een tafel neer te zetten zodat we er met vrienden en familie kunnen zitten. Maar we hoeven niet op onze vrije dag onkruid te verwijderen."

CENTRAAL GELEGEN Tot slot is ook de locatie van Wonen in Verdi een groot pluspunt. Nadine: ,,Dit huis ligt dicht bij het centrum, dicht bij het station én dicht bij de snelweg. Bas kan snel met de trein naar zijn werk in Amsterdam, Ik werk in Zeist en ben zó met de auto op de snelweg. Verder winkelen of lunchen we graag in het centrum. En als we willen wandelen, lopen we binnen een kwartier naar het Randenbroekerpark."

Wil jij ook wonen in het Hogekwartier in Wonen in Verdi? Wacht niet te lang. Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Bekijk het aanbod op www.woneninverdi.nl.

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie