Fat Phill’s deelt op zaterdag 9 maart gratis cheeseburgers uit aan de eerste honderd gasten tijdens de opening.
Fat Phill’s deelt op zaterdag 9 maart gratis cheeseburgers uit aan de eerste honderd gasten tijdens de opening. Fat Phill's

Fat Phill’s deelt uit: honderd gratis burgers bij grote opening

5 maart 2024 om 11:10 Zakelijk

AMERSFOORT Om Amersfoort beter bekend te maken met de rijkelijke, gekarameliseerde burger en de smaken van Fat Phill’s, delen zij op zaterdag 9 maart gratis cheeseburgers uit aan de eerste honderd gasten tijdens de grote opening. En bij het uitdelen van een van Phill’s cheesy favorites kan een goede vibe niet gemist worden. Om de bruisende stemming compleet te maken zal op deze locatie aan de Langestraat 69 van 12.00 tot 16.00 een live deejay voor sfeervolle beats en entertainment zorgen. 

Deze opening markeert niet alleen een mooie zeventiende locatie van Fat Phill’s, maar vertelt ook een bijzonder verhaal van groei en toewijding. In 2019 begon Alireza als werknemer bij de allereerste Fat Phill’s aan de Bloemenmarkt in Amsterdam. Met zijn passie en ambitie klom hij snel op tot storemanager. En nu, met trots, verwelkomen zij hem als de nieuwe franchisenemer van Fat Phill’s Amersfoort. Op deze speciale dag kunnen gasten naast het genieten van de feestelijke sfeer ook volop genieten van het uitgebreide assortiment van de vaste menukaart. Van de legendarische Philly Cheesesteak tot de indrukwekkende loaded fries en nog veel meer heerlijke, cheesy opties. De keuze is fat, fresh, fried en verrukkelijk lekker. 

De Nederlandse franchiseketen Fat Phill’s, opgericht in 2019 door Armin Vahabian, is een Amerikaans geïnspireerd franchiseketen. De inspiratie vind je terug in de iconische graffitiwall met hip-hop artiesten, de mate van gastvrijheid en de menukaart. Fat Phill’s staat bekend om de casual snelle service met bestelzuilen voor het ultieme gemak, dagverse producten en haar eigen huisgemaakte recepturen. De keten heeft op dit moment zestien vestigingen in Nederland en opent in het voorjaar van 2024 de eerste franchise locatie in Londen. Fat Phill’s bevindt zich in Almere, Amersfoort, Amsterdam Amstelstation, Amsterdam Geelvinksteeg, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Leidschendam (Mall of The Netherlands) , Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer. Het hoofdkantoor bevindt zich in Diemen, Nederland.

www.fatphillsdiner.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie