Afbeelding
Sander Koning

‘Kletskassa’ bij Jumbo aan Pieter Stastokerf vanaf woensdag 7 december

23 november 2022 om 10:08 Winkels

AMERSFOORT De Jumbo winkel aan het Pieter Stastokerf 6-8 in Amersfoort krijgt een compleet nieuw uiterlijk. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden, belooft de supermarktketen. De winkel sloot op vrijdag 18 november tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 7 december kunnen inwoners van Amersfoort en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

In de nieuwe winkel komt meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo worden er ter plekke vers belegde broodjes bereid door Jumbo medewerkers en is er een groter vers-assortiment verkrijgbaar, met onder andere meer keuze in salades en avondmaaltijden.

Met de Kletskassa’s wil Jumbo bijdragen aan het signaleren en terugdringen van eenzaamheid en mensen op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een praatje

Filiaalmanager Vincent Bluemink vertelt: ,,De nieuwe winkel wordt prachtig. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim duizend vierkante meter vloeroppervlakte.” De winkel krijgt ook acht self checkout kassa’s, waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

KLETSKASSA De vernieuwde winkel krijgt ook een speciale Kletskassa. Dit concept is ontwikkeld voor mensen die graag een praatje maken bij het afrekenen. Met de Kletskassa’s wil Jumbo bijdragen aan het signaleren en terugdringen van eenzaamheid en mensen op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een praatje. ,,Als supermarktketen hebben we een belangrijke rol binnen de samenleving en zijn we voor veel mensen een ontmoetingsplek. De Kletskassa’s zijn voor Jumbo een mooie manier om die rol nog beter in te vullen.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Wiekslag 261 in Amersfoort. Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 11 december). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie