Het pand waar voorheen Aktie Sport was gevestigd, krijgt een nieuwe huurder.
Het pand waar voorheen Aktie Sport was gevestigd, krijgt een nieuwe huurder. 365press

Leegstand Emiclaer maakt plaats voor een bijzondere aanwinst

Winkels

AMERSFOORT Vorig jaar april verliet Aktie Sport het pand op de hoek van het Emiclaerhof en Het Masker. Vorige week brandde er eindelijk weer licht en stond de deur van de nog lege ruimte wagenwijd open. De aanwezigen wisten te melden dat een specialist in bordspellen zijn intrek zal nemen.

Koning Bordspel, over dit bedrijf gaat het, is nu nog gehuisvest op bedrijventerrein Calveen, maar zal daar vertrekken. Het hoopt medio september over te gaan.

Op hun site vertellen ze over zichzelf: ,,Wij zijn Ronald, Martijn en Luuk, vrienden, bordspelliefhebbers en bloedje fanatiek. We zijn Koning Bordspel begonnen, omdat we dit avontuur aan wilden gaan en we denken onze eigen kijk mee te kunnen nemen in dit wereldje. We wonen alle drie in Amersfoort en het was dus ook heel erg logisch om ons in de Keistad te vestigen.”

Koning Bordspel is sinds kort begonnen met de werkzaamheden voor de verhuizing. Onderdeel van de verhuizing is het ombouwen van deel van de lelijke dichte wand aan de zijde van Het Masker naar een gevel met glas. De webwinkel blijft overigens een belangrijk onderdeel van de zaak.

De huidige locatie van de drie Amersfoortse vrienden.
Afbeelding
advertentie
advertentie