Kruidnoten met een lemon-cheesecake smaak.
Kruidnoten met een lemon-cheesecake smaak.

Tijdelijke pepernotenwinkel geopend aan de Riddergang

Winkels

AMERSFOORT Peppernuts Holland opende zaterdag 18 september een pop-up winkel aan de Riddergang 11-13 in Amersfoort. De kruidnoten ‘concept store’ verkoopt meer dan zestig smaken kruidnoten en andere, kruidnoot gerelateerde, producten. 

De winkel is zeven dagen per week geopend en sluit haar deuren weer op 6 december. Na deze datum kunnen kruidnoot fans nog wel terecht in de webshop van het bedrijf. Dit jaar opende Peppernuts Holland in totaal twintig van deze ‘pop-up stores’ in grote steden, naast de vaste winkel op de dijk in Volendam. Deze laatste blijft het hele jaar open. Na het succes in 2020, is het aantal stores dit jaar daarmee verdubbeld.

In de winkel van Peppernuts Holland, ligt een uitgebreid en assortiment aan kruidnoten. Er zijn ruim zestig smaken kruidnoten, die variëren van de klassieke kruidnoot, tot onverwachte, unieke smaken als Drop, Rum, Limoncello, Unicorn en Zure Mat. Voor de liefhebbers van koek en gebak zijn er Apple Pie, Dulce de leche, Cookie dough en Lemon cheesecake. Tevens is er een assortiment ontwikkeld dat past in een glutenvrij en lactosevrij dieet.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Kruidnoten likeur.
Pepernoten op brood.
Kruidnoten met een cappuccinosmaak.
 Kruidnoten met straciatella-smaak.
advertentie