* Archieffoto
* Archieffoto Brasserie Emiclaer

Brasserie Emiclaer is na ruim 25 jaar verdwenen uit het winkelcentrum

5 maart 2021 om 16:30 Winkels

AMERSFOORT De brasserie op Emiclaer heeft per 1 maart het winkelcentrum verlaten. Brasserie Emiclaer, voorheen Coffee Club Amersfoort, is sinds de opening van winkelcentrum Emiclaer in 1993 een begrip in Amersfoort-Noord en omstreken. Hun plek langs het water wordt overgenomen door Kwalitaria Delifrance. 

door Jeroen van der Veer

Gevestigd op de hoek bij de vijver is Brasserie Emiclaer voor veel mensen een plek geweest waar mensen genoten van een lunch of bak koffie. Na bijna dertig jaar gaat dat veranderen, want Brasserie Emiclaer is verdwenen. ,,Wij kijken terug op een hele mooie tijd, waarin wij een heleboel lieve en vriendelijk gasten hebben mogen begroeten en verwelkomen bij ons in de zaak”, aldus het team. ,,Laten we met zijn allen uitkijken naar een mooie gezonde toekomst, waarbij we allemaal weer kunnen genieten van de horeca.”

Op 1 maart sloten de deuren definitief voor het laatst en er zal binnenkort een nieuwe pandeigenaar komen. Zo gaat Delifrance zich er vestigen. Een Frans merk dat wereldwijd groot is geworden en ruim 435 verkooppunten heeft in zo’n zestien landen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie