Afbeelding
365press

Deel Emiclaer afgezet door herstellen omhooggekomen straatwerk

20 september 2022 om 09:44 Verkeer en vervoer

AMERSFOORT Er staan op dit moment veel rood-witte afzetpalen en afzetlinten op winkelcentrum Emiclaer. De afzetting is hard nodig. Door het slechte straatwerk zijn in het verleden mensen gestruikeld.

Afgelopen week is de aannemer begonnen met het herstellen van het omhooggekomen straatwerk. De vele afzettingen markeren de gevaarlijke plekken die zich onder de bomen bevinden. Eerst worden de strengen wortels weggehaald, dan vindt de herbestrating plaats. De winkeliersvereniging had het liefst gezien dat al het straatwerk op de schop ging. Daar heeft de gemeente niet voor gekozen.

FIETSERS Één eenzame afzetpaal markeert de plek van een ander gevaar: die van de snelle fietsers en scooters. Een bezoeker van een horecagelegenheid ziet het daar afgelopen week voor zijn ogen gebeuren: fietsers, dit keer jongeren, rijden met hoge snelheid door een vernauwing in het voetgangersgebied terwijl daar ook een invalide man loopt. Het is een gevaar voor alle voetgangers en voor de aanwezige horecagelegenheden. Niet alleen voor de bezoekers van die gelegenheden, maar ook voor de ober die er heen en weer loopt.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie