Afbeelding
DENK Amersfoort

DENK Amersfoort maakt kandidatenlijst bekend

22 december 2021 om 07:20 Politiek Gemeenteraadsverkiezing 2022

AMERSFOORT DENK Amersfoort heeft dinsdag de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amersfoort bekendgemaakt. Daarmee wil lijsttrekker Tahsin Bülbül als bij de komende verkiezingen groeien naar drie zetels.

De lijst wordt aangevoerd door huidige fractievoorzitter Tahsin Bülbül. Fatma Demir volgt op de tweede plaats. Op nummer drie staat onze huidige buitengewone raadslid Linda Graskamp, gevolgd door Nuri Seker. De rest van de lijst bestaat verder uit Abdelouahed El Houari (5), Saruhan Özkul(6), Büsra Karaduman (7).

Lijsttrekker Tahsin Bülbül: ,,In de afgelopen jaren heeft DENK Amersfoort zichzelf bewezen als een kritische, maar bovenal als een constructieve oppositiepartij. We gaan met veel passie en energie de verkiezingen in om als grootste verrassing uit de stembus te komen en om te groeien naar drie zetels.’’

Met de kandidatenlijst publiceert DENK een ambitieus, gedreven en talentvol team om een nieuwe koers te varen in Amersfoort. ,,Ik ben supertrots op onze lijst met een mix aan expertise, ervaring, diversiteit en talentvolle kandidaten. Samen met deze kanjers gaan wij de komende tijd aan de slag om een nieuwe koers te varen in Amersfoort. Daarbij zetten wij ons in om tweedeling en kansenongelijkheid tegen te gaan, onze strijd voor fatsoenlijke woningen naar een hoger niveau te tillen en met de kersverse slogan ‘DENK voor iedereen’ de Amersfoorters centraal te stellen’’, aldus Bülbül.

De volledige lijst van DENK Amersfoort
1. Tahsin Bülbül
2. Fatma Demir
3. Linda Graskamp
4. Nuri Seker
5. Abdelouahed El Houari
6. Saruhan Özkul
7. Büsra Karaduman

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie