Wethouder Kees Kraanen gaf in juni 2019 in Nieuwland samen met Odette Dankaart van Buurtinitiatief Nieuwland, het startsein voor de Operatie Steenbreek.
Wethouder Kees Kraanen gaf in juni 2019 in Nieuwland samen met Odette Dankaart van Buurtinitiatief Nieuwland, het startsein voor de Operatie Steenbreek. Rob Croes

Wethouder Kraanen op landelijke verkiezingslijst VVD

1 december 2020 om 15:40 Politiek

AMERSFOORT De Amersfoortse wethouder Kees Kraanen heeft een plekje gekregen op de landelijke verkiezingslijst van de VVD. Hij is terug te vinden op plek 79 en maakt daarmee kans verkozen te worden als er voldoende stemmen op hem komen.

door Jeroen van der Veer

De inwoner van de Keistad reageert zeer verheugd op het nieuws. ,,Hard werken valt dus ook landelijk op”, aldus Kraanen, die zich in Amersfoort bezig houdt met stedelijk beheer, klimaatadaptatie en groen. Daarnaast heeft hij ook toezicht en handhaving in zijn portefeuille.

,,Ik ben zeer vereerd dat ik als Amersfoorter op de lijst ben gekomen”, vervolgt Kraanen. ,,Ik ben dan wel lijstduwer, maar wie weet wat er van kan komen. Ik vind het in ieder geval een mooie bekroning. En ondertussen blijft ik werken aan een mooier schoner en veiliger Amersfoort.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie