Suzanne Kröger
Suzanne Kröger PvdA amersfoort

Tweede Kamerlid Suzanne Kröger naar Amersfoort voor klimaatgesprek

28 februari 2024 om 14:14 Politiek

AMERSFOORT Tweede Kamerlid Suzanne Kröger (GL-PvdA) komt vrijdag 15 maart naar Amersfoort. Vanaf 20.00 uur gaat zij in de Witte Vlinder in gesprek met hen die bezorgd of juist optimistisch zijn over het klimaat.

Is klimaatverandering iets dat jou bezighoudt? Maak jij je zorgen om het klimaat en hoe we met de wereld omgaan? Of vind jij dat we al heel goed bezig zijn en zie je vooral reden tot optimisme? We hebben grotere problemen om op te lossen, zeggen bepaalde politieke stromingen. Hierover gaat het gesprek. Je bent welkom om je mening te geven en je vragen te stellen.

Suzanne Kröger komt uit Amsterdam en is sinds 2017 lid van de Tweede Kamer voor GroenLinks en sinds dit jaar voor GroenLinks /PvdA. Vanuit de Tweede Kamer zet zij zich met hart en ziel in voor klimaatrechtvaardigheid. Voor mens én natuur. Knalgroen en Felrood. Met energie, kennis, humor en volharding werkt ze aan concrete voorstellen voor een eerlijke en menswaardige samenleving binnen de grenzen van de planeet.

Vanaf 19.45 is iedereen welkom in de Witte Vlinder aan de Van Galenstraat 30. Om 20.00 uur heten ze iedereen welkom, Suzanne in het bijzonder en begint het gesprek. Toegang is gratis. Rond 21.30 uur sluiten ze af. De avond wordt georganiseerd door GroenLinks Amersfoort, mede gesteund door PvdA Amersfoort en DWARS Utrecht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie