Afbeelding
BookThat033

Citymarketing Amersfoort zet nieuw cultureel platform op de kaart

19 oktober 2020 om 15:55 Podiumkunsten

AMERSFOORT In opdracht van de gemeente Amersfoort heeft Citymarketing Amersfoort een nieuw cultureel platform op de kaart gezet: BookThat033. Dit is de plek waar Amersfoortse talenten (muzikanten, kunstenaars, toneelspelers etc.), ondernemers en organisaties samenkomen.


Talenten krijgen de mogelijkheid gemakkelijk en kosteloos gebruik te maken van het platform. Zo kunnen zij zichzelf laten zien aan mensen binnen Amersfoort die op zoek zijn naar hun creativiteit. BookThat033 brengt geen bookingsfee of andere kosten in rekening, waardoor de inkomsten volledig naar de talenten gaan.

Er zijn al veel creatievelingen op het platform te vinden. Citymarketing brengt het platform onder de aandacht bij de doelgroep aan de hand van diverse promoties. Om de doelgroep direct bij de kern te pakken, zijn we een LinkedIn InMail campagne gestart. In deze campagne richten we ons volledig op de creatieve branche in Amersfoort. Deze manier van communiceren zorgt voor een persoonlijke aanpak.

Daarnaast hebben we in samenwerking met Roger, muzikant van de bekende Amersfoortse band Three Little Clouds, een video gemaakt. Als creatieveling kon hij de boodschap op een krachtige en overtuigende manier overbrengen naar de doelgroep. De video hebben we ingezet voor Facebook en Instagram promotie en voor YouTube-advertising. Daarnaast hebben we de video meerdere keren meegenomen in onze nieuwsbrieven, die een bereik van meer dan 18.000 abonnees hebben.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie