Openluchttheater Amersfoort
Openluchttheater Amersfoort Marten Zoetbrood

Kikker zingt en leest voor in Openluchttheater033

Podiumkunsten Deel je nieuws

De SRO programmeert deze zomer een mooie serie kindervoorstellingen op zondagen in het Openluchttheater033. Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen die dit jaar staan zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronamaatregelen houden.

Zondag 9 augustus komt Kikker voorlezen en zingen in het Openluchttheater033. De voorstelling van 11:00 uur is uitverkocht, maar om 13:00 uur is nog ruimte voor een beperkt aantal bezoekers. Na afloop mogen alle kinderen met Kikker op de foto.

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’

Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs.

De voorstelling duurt 30 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar. Aangeraden wordt om tijdig kaartjes te kopen. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 7,50. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Openluchttheater033 (www.openluchttheateramersfoort.nl).

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

advertentie