Afbeelding
Foto: GettyImages

Daan: 10 jaar in Amersfoort

18 september 2023 om 17:51 Partnercontent

Daan staat voor een wereld vol aantrekkelijke carrièremogelijkheden! Daarnaast hechten ze veel waarde aan goed werkgeverschap. Met hun persoonlijke, open en eerlijke benadering zorgen ze ervoor dat de juiste personen op de juiste posities belanden, zowel extern als intern, zowel in het heden als in de toekomst. Volgens Daan is het essentieel om de markt van binnenuit te begrijpen. Dit betekent soms kleur bekennen, handelen in overeenstemming met je sterke punten en met integriteit. Alleen op deze manier, aldus Daan, krijgt een relatie betekenis en weet je waar je aan toe bent.

Begonnen met slechts twee man
De vestiging in Amersfoort is 10 jaar geleden begonnen met slechts twee man. Door de grote vraag en aanbod zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een vestiging met 30 werknemers. Een gezellige boel dus! Daan biedt vacatures Zorg & Sociaal domein, waar natuurlijk altijd veel werk in is. 

Groen is altijd beter
Natuurlijk doet men dit alles is een groen kantoor, tussen de planten. Daarnaast maakt men zoveel mogelijk gebruik van groene energie, bijvoorbeeld door het laten plaatsen van zonnepanelen. Nog een leuk weetje: iedere collega krijgt een eigen boom door het partnerschap met Trees for All. Deze non-profitorganisatie met CBF-keurmerk zet zich al meer dan 20 jaar in voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en biedt CO2-compensatie aan via haar duurzame bosprojecten. Dankzij de donaties die binnenkomen bij Trees for All, worden er wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld. Dit alles met een positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Een mooi doel dus!

Diversiteit binnen Daan
Binnen de organisatie staat diversiteit centraal, omdat men van mening is dat verschillende overtuigingen, perspectieven en achtergronden nieuwe en vernieuwende inzichten bieden. Momenteel zijn er in het Daan-team professionals afkomstig uit 38 verschillende landen. Men gelooft dat deze diversiteit onder de medewerkers de organisatie alleen maar versterkt. Daan is een maatschappelijk betrokken organisatie en streeft ernaar als commerciële onderneming een eerlijke afspiegeling van de samenleving te zijn. Ze bieden iedere potentiële toekomstige collega een gelijke kans en beschouwen verschillende achtergronden, unieke verhalen en bijzondere standpunten als een waardevolle aanvulling.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie