Afbeelding
Foto: Shutterstock

Een bierpakket: in talrijke situaties hét ideale cadeau

Partnercontent

Wanneer een geliefd familielid of een goede vriend jarig is, dan wil je hem of haar natuurlijk verwennen met een leuk en passend cadeau. Het bedenken van een echt geschikt cadeau is alleen lang niet altijd zo makkelijk. Vooral op latere leeftijd moet je namelijk al snel concluderen dat diegene in principe al alles heeft wat hij of zij nodig heeft. De oplossing voor dit probleem is echter verrassend simpel. Als je deze persoon immers een versnapering geeft waar deze dol op is, dan zal dat je zeker in dank worden afgenomen. Zo’n versnapering kan in zeer veel gevallen uiteraard uitstekend uit bier bestaan. Bier behoort namelijk nog altijd tot de meest populaire (alcoholische) dranken. En een mooi bijkomend voordeel: tegenwoordig gaat bier online bestellen heel eenvoudig. Met een paar muisklikken kan dat al voor elkaar zijn, dus je hoeft er niet eens per se je huis voor uit.

In het restant van dit artikel lees je welke soorten bierpakketten geschikt zijn als cadeau en bij welk soort webshop je je bier het best kunt aanschaffen.

Welke soorten bierpakketten steken er als cadeau bovenuit?

Wat voor bierpakket het meest ideaal is voor de ontvanger, dat hangt ten eerste van (de smaak van) die specifieke persoon af. Als je een ontvanger goed kent dan kan je er voor kiezen om een pakket te kiezen dat veelal uit één soort bestaat, denk bijvoorbeeld aan het veelgeliefde Brasa bier. Mocht je echter kiezen voor een mix dan kunnen we stellen dat de volgende typen bierpakketten hoogstwaarschijnlijk in goede aarde zullen vallen:

 • Een bierpakket met een bepaald (herkomst)thema.
 • Een bierpakket met een aantal totaal verschillende bieren erin.
 • Een bierpakket waarvan de inhoud een totale verrassing is. Dit is natuurlijk vooral geschikt voor ‘makkelijke’ drinkers.
 • Een bierpakket waarbij de bieren niet netjes in een kartonnen verpakking zijn opgeborgen, maar in een mooie en uitnodigende emmer. Zo vormt deze emmer voor altijd een mooi aandenken aan de festiviteit en aan het cadeau.         

Bestel je je bier online? Kies een webshop met deze eigenschappen

Als je voor je bier cadeaus nog op zoek bent naar een goede webshop, probeer er dan een te vinden met de volgende eigenschappen:

 • Een webshop met een rijk en gevarieerd aanbod aan bieren.
 • Als je een bestelling plaatst, dan wordt deze snel verzonden, waardoor je één of twee dagen je bestelde bieren thuis hebt.
 • Betalen moet ook gewoon achteraf, dus na ontvangst van je bestelling, mogelijk zijn.
 • Een verzending moet altijd verzekerd gebeuren.
 • Er moet op de website melding gemaakt worden van de mogelijkheid om bieren desgewenst te retourneren (als de verpakking nog gesloten is uiteraard), waarna je het eventueel al betaalde bedrag ook zou kunnen terug krijgen.
 • Het moet ook mogelijk zijn om op enkele plekken je bestelling op te halen. Zo kun je mogelijk verzendkosten besparen.
 • Op heel grote bestellingen horen eigenlijk geen verzendkosten gerekend te worden.
advertentie