Steeds meer open
Steeds meer open .

Hoe gaat Amersfoort om met de versoepelingen?

8 juni 2021 om 10:44 Partnercontent

Hoe gaat Amersfoort om met de versoepelingen?

In heel Nederland mag er weer wat meer. De horeca mag bijvoorbeeld, met verschillende regels, weer open. Niet alleen de horeca zal weer beginnen te draaien maar ook beurzen en andere events zullen snel weer starten. Evenementen als Into The Woods zullen weer gaan plaatsvinden. Als je nog niet bezig bent met de voorbereidingen, is dit wel het moment om daarmee aan de gang te gaan als ondernemer! Hieronder wordt een aantal producten uitgelicht die je kunnen helpen om nog de laatste voorbereidingen af te ronden, of die je helpen om bij te blijven bij het grote aantal klanten dat binnenkomt!

Presenteer groot

Niet alleen voor beurzen, maar ook voor in de horeca of in de winkels, is het van belang dat je gezien wordt. Natuurlijk kun je dit op verschillende manieren aanpakken, maar doe het in ieder geval groots. Als je wilt dat veel mensen, en potentiële klanten, jou zien, kun je bijvoorbeeld een beurswand neerzetten! Op een beurswand kun je veel informatie of een grote afbeelding kwijt. Zoals de naam al doet vermoeden, worden beurswanden vaak gebruikt op beurzen. Ze zijn namelijk eenvoudig op te bouwen en fungeren als grote reclame muur. Niet alleen op beurzen kun je een beurswand gebruiken, je kunt deze ook neerzetten in jouw horecazaak of op een andere plek die veel mensen zullen zien.

Net iets nieuws begonnen?

Er zijn natuurlijk ook genoeg ondernemers in Amersfoort die dit hebben gezien als een kans en deze met beide handen hebben gegrepen, door bijvoorbeeld een nieuwe zaak te beginnen. Dan is er natuurlijk veel nodig, maar een van de eerste dingen die je moet bestellen, zijn raamstickers! Deze plak je op de ramen en zo zal iedereen zien waar jouw zaak zit. Als jouw zaak bijvoorbeeld aan de Langestraat zit, is het belangrijk om je te onderscheiden. Dit kun je doen door groot en duidelijk op de ramen te communiceren waar jouw zaak zit.

Het gaat hard!

Beginnen de zaken alweer goed te lopen? Dan kan het zijn dat je producten op raken of aan vervanging toe zijn. Wees hier op tijd bij, anders zullen klanten dit gaat opmerken en dit wil je voorkomen. Heb je bijvoorbeeld een horecazaak, bestel dan op tijd je nieuwe folder, bestekzakjes en druppelvangers. Mocht je nou het systeem nog hebben staan van de vorige beurs, dan kun je eenvoudig een nieuwe print bestellen!

Met deze producten moet je wel goed voorbereid zijn op de versoepelingen! Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is, maar het is een begin. Zorg dat de heropeningen in Amersfoort een succes worden!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie