Afbeelding
Aansteker

Aanstekers bedrukken voor promotie? Stormaanstekers zijn een goede optie

2 april 2021 om 11:43 Partnercontent

Bijna elk bedrijf dat gezonde ambities heeft om constant te blijven presteren of om zelfs te gaan groeien probeert op welke manier dan ook reclame te maken voor zichzelf. Het maken van reclame wordt namelijk als een van de belangrijkste middelen gezien om je bedrijf op de kaart te zetten en ook (en vooral) om meer naamsbekendheid te genereren. Deze naamsbekendheid is zonder twijfel erg belangrijk. Kennen mensen namelijk je naam en je belangrijkste producten, dan is de kans groter dat zij in de toekomst een product of dienst bij je zullen afnemen, zelfs al hebben ze dat tot op heden nog nooit gedaan. Welnu, een van de beproefde manieren om je naamsbekendheid te verstevigen is door promotieartikelen te verstrekken aan mensen. In dit kader zou je bijvoorbeeld met je bedrijfslogo bedrukte aanstekers kunnen uitdelen. Hieronder lees je eerst waarom aanstekers zo geschikt zijn. Vervolgens melden we waarom je zou kunnen kiezen voor een stormaansteker en geven we je tips voor bij het kiezen van een geschikte drukkerij.

Voordelen van aanstekers als promotieartikelen

Er kan geen twijfel over zijn dat aanstekers heel geschikte voorwerpen zijn om als promotieartikel te dienen. Dit kunnen we stellen om de volgende redenen:

  • Aanstekers zijn nuttige producten. Je gebruikt ze bijvoorbeeld voor het aansteken van gasfornuizen, kaarsen en sigaretten. Bijna iedereen heeft dan ook minstens één aansteker in huis.
  • Aanstekers zijn relatief goedkope voorwerpen. Je kunt er dan ook voor weinig geld veel resultaat mee boeken.
  • Een aansteker wordt veelal niet alleen gebruikt door de eigenaar. Zeker onder rokers worden ze ook vaak uitgeleend. Zo krijgen extra veel mensen jouw gedrukte boodschap te zien.

Waarom stormaanstekers?

Zoals je misschien weet bestaan aanstekers in vele verschillende uitvoeringen. Als je dus eenmaal hebt besloten dat je aanstekers wilt gaan bedrukken, dan moet je vervolgens nog beslissen welk type aansteker het moet worden. Het is hierbij hoe dan ook raadzaam voor een soort aansteker te gaan die klasse en kwaliteit uitstraalt. Dat is namelijk toch waar jij je bedrijf mee in verband wilt brengen. Een stormaansteker zou in dit kader een uitstekende keuze zijn. Stormaanstekers zijn namelijk heel wat krachtiger en betrouwbaarder dan veel andere soorten aanstekers. Dit leidt ertoe dat je een dergelijke aansteker ook prima buitenshuis bij zware weersomstandigheden kunt gebruiken - iets waar de stormaansteker zijn naam ook aan ontleent.

Door wie laat je je stormaanstekers bedrukken?

Wanneer je ook de knoop wat betreft het type aansteker hebt doorgehakt is het zaak op zoek te gaan naar een geschikte drukkerij. Het verdient hierbij de voorkeur voor een specialist te gaan die zich al ruimschoots heeft bewezen op het gebied van het bedrukken van verschillende soorten producten. Ga bovendien altijd in zee met een organisatie die je eerst een proefdruk opstuurt die je kunt beoordelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie