Afbeelding
Modetrends

Dit zijn de mannen modetrends voor 2021

24 maart 2021 om 07:00 Partnercontent

Ieder jaar en nieuw seizoen is het weer tijd voor een trend-update. Welke kledingstukken mogen niet ontbreken, welke oude trends komen weer terug en welke items mogen nog een lange tijd in de kast blijven hangen? Hoewel je vooral moet dragen waar je zelf blij van wordt, is het vaak leuk om inspiratie op te doen aan de hand van de laatste trends. In dit artikel lees je meer over de leukste mannen modetrends van 2021.

Jaren 70 mode

Kledingstukken geïnspireerd op de jaren 70 blijven nog steeds populair. Afgelopen jaar zag je al dat het een grote trend was voor zowel mannen als vrouwen. Denk aan broeken, jasjes en blouses van ribfluweel en opvallende (bloemen)prints. Dit jaar mag daar ook de grote zonnebril met gekleurde glazen aan worden toegevoegd. Op de warmere dagen kan daarnaast het corduroy overhemd worden vervangen voor een poloshirt. Zowel een moderne polo als een poloshirt met een retro look. Denk hierbij aan warme kleuren als okergeel en bordeaux, maar ook aan een fijn gebreid materiaal.

Monochrome outfits 

Vind je het lastig om mooie kleurcombinaties te maken? Dan is deze trend een perfecte oplossing! Bij monochrome outfits draait het namelijk altijd om één kleur. Ga voor een minimalistisch all black outfit of steek jezelf van top tot teen in het beige. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een vrolijke kleur. Dit is vooral leuk voor de lente en zomer. Draag bijvoorbeeld een gekleurd poloshirt met shorts in exact dezelfde tint.

Leer, leer en nog meer leer

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat leer een grote trend is voor vrouwen. Maar langzamerhand haken ook mannen aan op deze gewaagde look. Een leren biker jack is ieder jaar weer een goede keuze, maar nu mag je het materiaal ook laten terugkomen in lange jassen, accessoires en zelfs broeken. Naast zwart (imitatie)leer is ook bruin en gekleurd leer een trendy keuze. Durf jij het aan?

Nonchalante jeans 

Slim fit jeans blijven erg stijlvol. Toch zie je dit jaar dat steeds meer mannen kiezen voor een jeans met een baggy of een straight leg fit. Dit geeft de outfit een nonchalante uitstraling. Perfect als je gek bent op de urban stijl uit de jaren 90!

Oversized pak of blazer 

Ga je voor een pak? Dan moet het óf perfect op maat zijn gemaakt en goed aansluiten óf helemaal oversized vallen. Je kunt ook kiezen voor een modieuze middenweg door een oversized blazer te combineren met een slim fit pantalon. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie