chauffeur en deelnemers met boodschappen
chauffeur en deelnemers met boodschappen ANWB AutoMaatje

Word Matchmaker bij ANWB Automaatje Amersfoort - Breng Blijdschap en Verbinding!Ben jij op zoek naar een vrijwilligersfunctie waarin je..

5 oktober 2023 om 14:57 Overig Deel je nieuws

Over ANWB Automaatje: Samen Mobiel

Ouderen en mensen met een gezondheidsbeperking zijn vaak minder mobiel. Een deel hiervan heeft geen goed vervoer tot zijn beschikking. Geen vervoer betekent dat zij geïsoleerd kunnen raken. ANWB AutoMaatje zorgt ervoor dat vrijwilligers met een auto in contact worden gebracht met minder mobiele plaatsgenoten, die hierdoor weer vaker onder de mensen komen. Maar het gaat verder dan alleen vervoer. Soms is er behoefte aan een luisterend oor, een helpende hand of gewoon wat gezelligheid tijdens de rit. Dat maakt het werk als chauffeur voor Automaatje ook zo leuk en interessant en geeft de deelnemer een vertrouwd gevoel. De matchmaker weet dat als geen ander. De Matchmaker brengt deelnemer en chauffeur bij elkaar, kent na verloop van tijd de deelnemers én de chauffeurs en maakt op basis van de ervaringen én via een simpel computersysteem de best mogelijke match. Ook voor of na een rit heb je soms nog contact met de deelnemer of de chauffeur om bijzonderheden af te stemmen. Dat is wat we bedoelen met contact hebben met mensen én ze blij maken!

 
Als Matchmaker ben jij de spil die deelnemers en chauffeurs met elkaar verbindt. Jouw taken omvatten:

Telefonie (09:00-12:00): Jij bent het aanspreekpunt wanneer deelnemers ritten willen aanvragen. Een vriendelijk praatje en een luisterend oor maken hier het verschil.

Bemiddeling: Je koppelt “matcht” aangevraagde ritten met chauffeurs via ons handige softwaresysteem. Je regelt afspraken en bevestigt deze aan beide partijen.

Relatiebeheer: Je onderhoudt contact met zowel chauffeurs als deelnemers. Je staat klaar om vragen te beantwoorden en zorgt voor een warme en betrokken sfeer in het AutoMaatje netwerk.


De simpele software van Automaatje helpt de matchmakers met het uitvoeren van hun taak. 

Wat vragen wij van jou?

Afhankelijk van je voorkeur en beschikbaarheid, kan je 1 of meerdere dagdelen (3-4 uur) in de week aan slag, of als flexibele invaller. Je hebt een computer en kunt eenvoudige software gebruiken. Zelfstandig werken en dienstverlenend zijn zit in jouw natuur. Je hebt interesse in mensen en brengt graag een glimlach op hun gezicht. Je vindt het leuk om te bellen met de deelnemers en vrijwilligers en hen aan elkaar te koppelen.

Wat bieden wij jou?

Werken vanuit huis: Flexibiliteit in je werkplek.

Een gezellig en sociaal team: Samen maken we het verschil.

Samen leren en groeien: Deelname aan bijeenkomsten en leerzame activiteiten. 

De voldoening van het helpen van anderen en het creëren van blijdschap.

Klaar om te helpen en te stralen?

Bel ANWB AutoMaatje Amersfoort op 06-53700784 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00) of stuur een e-mail naar automaatje.amersfoort@gmail.com. 

Bezoek onze website www.automaatje-amersfoort.nl voor meer informatie.

Heb jij het hart en de tijd om een verschil te maken? Sluit je aan bij ANWB AutoMaatje Amersfoort en breng blijdschap en verbinding in levens!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie