stamvandevos.nl
stamvandevos.nl stamvandevos

Inheems Heidendom en Hekserij van de Lage Landen

18 september 2023 om 17:30 Overig Deel je nieuws

Ontdek de magische wereld van onze inheemse heidense spiritualiteit en hekserij die onze voorouders ooit koesterden. We bieden een unieke gelegenheid om het verloren gegane pad te verkennen, dat nu opnieuw wordt bewandeld door de moderne heidenen en heksen van de 21e eeuw. Bereid je voor om de connectie met je voorouders, goden, godinnen en natuurwezens te herstellen. 

De spirituele tradities van onze voorouders zijn diep geworteld in ons verleden. We hebben een rijke geschiedenis waarin oude goden en godinnen van eigen bodem werden geëerd. Laat je leiden door volksverhalen uit vervlogen tijden en beleef de kracht van natuurmagie. 


Wanneer? Zondagmiddag 15 oktober 2023. De ontvangst met koffie en thee begint om 12.45 uur, waarna we om 13.00 uur van start gaan. Rond 16.30 uur sluiten we deze middag af met een heildronk. 

Waar? Boerderij de Bergkamp, een middeleeuwse plek in het prachtige Park Schothorst. 

Waarom? Het spirituele erfgoed van Nederlandse bodem is levendiger dan ooit tevoren. Hier is je kans om in de voetsporen van je voorouders te treden, te leren over hun geloof en rituelen, en te ervaren hoe alles in de natuur bezield is.

Je leerst over hekserij en het heidendom, en ontdek je wat onze voorouders geloofden vóór de komst van het christendom. Je maakt een geleide reis door middel van meditatie naar een plek diep geworteld in je voorouderlijke geschiedenis. We gaan het hebben over de 3 Matronen, Donar en de Witte Wieven, fascinerende goden en godinnen van Nederlandse bodem.

Deze workshop is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die interesse hebben in het heidendom en de spirituele rijkdom van onze eigen bodem. En zelfs als je geen ervaring hebt met geleide meditatie, ben je van harte welkom om deel te nemen!

Geef je nu op via mail: dirkje@stamvandevos.nl

stamvandevos.nl
stamvandevos
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie