Afbeelding
Martine Legemaat

LIFE-Camp 2022 Boerderij de Toekomst een groot succes!

2 augustus 2022 om 11:22 Overig Deel je nieuws

De door Boerderij de Toekomst in Maarsbergen georganiseerde LIFE-Camp was afgelopen week een zeer groot succes. Zo’n 120 mensen van jong tot oud, die vanwege moeilijke omstandigheden al jaren niet met vakantie waren geweest, genoten met volle teugen van hun gratis all-inclusive kampeerweek op het terrein/weiland van de Boerderij.

Het was voor het zevende achtereenvolgende jaar dat familie Legemaat van Boerderij de Toekomst LIFE (Love Is For Everyone)-Camp, met hulp van bedrijven uit de omgeving en enkele sponsoren, de vakantieweek organiseerden. Net als in de eerdere edities zorgden zij er met de vele vrijwilligers voor dat mensen, die door (financiële) problemen niet de mogelijkheid hebben om met vakantie te gaan, een onvergetelijke week hebben gekregen.

“Ik heb alleen een tentje mee moeten nemen en voor de rest werd echt alles, van drie keer per dag heerlijk eten tot vermaak voor de kinderen, geregeld. Ik heb met zoveel leuke andere mensen en kinderen om me heen echt de week van mijn leven gehad” aldus een van de kampeerders. 

Een andere kampeerder geeft aan genoten te hebben van de warmte - en niet alleen vanwege het mooie weer hoor – en de gastvrijheid op de boerderij. “Ik heb door omstandigheden een heel moeilijk jaar gehad, maar ik kan er nu echt weer een tijd tegenaan. Ik ben helemaal tot rust gekomen op deze geweldige plek en heb voor het eerst sinds lange tijd weer gelachen en plezier gemaakt. Dat is zo fijn”.

Een week lang was er van alles op de boerderij in Maarsbergen georganiseerd: onder andere een stormbaan, voetballen, het voeren van de dieren, kidsclub, diverse spelletjes en een goochelaar. Hoogtepunt van de week was echter de fantastische demonstratie van de brandweer. Dit zorgde voor veel waterplezier onder alle aanwezigen.

Familie Legemaat kijken met een goed gevoel terug op de week. “Fantastisch om mensen zo te zien genieten. Volwassenen en kinderen die wat bedeesd aankomen en een week later breed lachend weggaan. Dat is waar je het allemaal voor doet en wat zo ongelooflijk veel energie geeft”. 

Het echtpaar van Boerderij de Toekomst, dat het gehele jaar door dagbesteding biedt aan deelnemers vanaf 14 jaar en crisisopvang voor mensen die tijdelijk een time-out plek zoeken, is dan ook vastbesloten volgend jaar LIFE-Camp weer te gaan organiseren. “Zodat mensen die het echt nodig hebben weer een week lang onbezorgd kunnen genieten. Dat gunnen wij iedereen”.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie