Werkwijze workshop
Werkwijze workshop Michelle Egbers

Workshop persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg voor tieners tussen de 12-15 jaar

9 november 2020 om 17:01 Overig Deel je nieuws

Kennismaking ouders zaterdag 21 november:

Deze kennismaking is voor ouders van tieners tussen de 12-15 jaar, die het hun kind gunnen om op jonge leeftijd al kennis te maken met persoonlijke ontwikkeling & zelfzorg. Als leerkracht en voedingsdeskundige helpt Michelle kinderen richting meer zelfvertrouwen door zich op een gezonde en bewuste manier te ontwikkelen. 

Tijdens deze kennismaking leert u Michelle en haar werkwijze kennen en vertelt ze waar ze op zaterdag 28 november met uw tiener mee aan de slag gaat. Michelle nodigt u als ouder graag uit voor de kennismakingsworkshop op zaterdag 21 november. Met hetzelfde ticket kan uw tiener op zaterdag  28 november de onderstaande workshop volgen.

Workshop tieners zaterdag 28 november:
Tijdens deze Corona-periode zijn onderwerpen zoals mindset, emoties & gezondheid belangrijker dan ooit. Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij tieners leeft er in deze tijd genoeg. Welke invloed heb ik op wat er met mij en dat wat er om mij heen gebeurt? Hoe zorg ik goed voor mezelf? Hoe creëer ik rust in mijn hoofd? Hoe houd ik mijn energie hoog? 

We gaan spelenderwijs en in een veilige setting aan de slag met verschillende werkvormen en -opdrachten die te maken hebben met het klavertje 4 van gezondheid. Het belangrijkste is dat ze zich zullen omringen met leeftijdsgenoten die ook graag aandacht besteden aan hun persoonlijke groei.

9.30 uur inloop. 10.00-11.30 uur workshop of kennismaking. €25 inclusief BTW. Locatie NTWRKPLK Amersfoort

Aanmelden kan via: https://members.ntwrkplk.nl/events/547
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie