Afbeelding
MBO Amersfoort

MBO Amersfoort opent nieuw luchtvaartlokaal met vliegtuigcabine

Onderwijs

AMERSFOORT Op MBO Amersfoort is dinsdag een nieuw luchtvaartlokaal met vliegtuigcabine feestelijk geopend door Marlies Verkuijlen (voorzitter College van Bestuur MBO Amersfoort), Gert-Jan Lantinga (Vicevoorzitter College van Bestuur MBO Amersfoort), docenten en studenten.

MBO Amersfoort: ,,Het is als student een voordeel om les te krijgen in een ruimte die zoveel mogelijk op de uiteindelijke werkplek lijkt. Daarom heeft MBO Amersfoort geïnvesteerd in de aankoop van een vliegtuigcabine en de ontwikkeling van een nieuw luchtvaartlokaal. Met deze ontwikkeling kan MBOAmersfoort haar studenten nog meer vakspecifiek en professioneler opleiden in voorbereiding op hun luchtvaartstage en latere beroep.

Nieuwe balies, een bagageband, computerschermen, omroepinstallaties, rookmachines en meer. ,,Al het materiaal is zo authentiek mogelijk. De situaties waarin studenten les gaan krijgen zijn realistischer met de nieuwe vliegtuigcabine en het nieuwe lokaal. Het hele proces van incheck tot instappen, vliegen en uitstappen kan in één keer geoefend worden.’’

De vliegtuigcabine en het luchtvaartlokaal zijn voor studenten van de opleidingenLuchtvaartdienstverlening en Travel & Hospitality van MBO Amersfoort. In het nieuwe lokaal wordende vakken luchtvaart, beroepshouding, frontoffice, baliegesprekken en hospitality gegeven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie