Afbeelding
Woningcorporatie Alliantie

Amersfoort krijgt er 61 nieuwe sociale huurwoningen bij

2 december 2020 om 10:42 Nieuwbouw

AMERSFOORT Na een voorspoedige bouw zijn de 61 nieuwe sociale huurwoningen op de Stationslocatie in Vathorst, Amersfoort, opgeleverd. ,,In Amersfoort is een tekort aan sociale huurwoningen en wij zijn dan ook heel blij dat wij met dit project bijdragen om dit tekort te verminderen’’, aldus Joan van der Burgt, directeur de Alliantie regio Amersfoort. 

Er zijn 61 twee-, drie- en vierkamerappartementen gebouwd. Op een unieke locatie, aldus Van der Burgt. ,,Het is een gewilde plek tegenover het station, naast het winkelcentrum Vathorst en vlakbij voorzieningen voor sport, theater en onderwijs. We hopen dat onze huurders hier jarenlang met veel plezier wonen”.

Het gebouw bestaat uit 20 tweekamerappartementen, 38 driekamerappartementen en 3 vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben vloerverwarming en bijna alle appartementen hebben een eigen balkon (2 appartementen niet). De appartementen hebben gemiddeld 3 ‘eigen’ zonnepanelen. Parkeren kan op eigen terrein; hiervoor zijn 57 parkeerplaatsen beschikbaar. Onder het gebouw, op de begane grond, komt een Turkse supermarkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie