Voor het project 'De publieke zaak' komen studenten van de opleiding journalistiek van Hogeschool Windesheim graag in contact met inwoners van Vathorst.
Voor het project 'De publieke zaak' komen studenten van de opleiding journalistiek van Hogeschool Windesheim graag in contact met inwoners van Vathorst. Foto: Jan Willem lagerweij

Studenten Hogeschool Windesheim op zoek naar verhalen uit Vathorst

19 september 2023 om 17:15 Mensen

AMERSFOORT Voor het project ‘De publieke zaak’ komen studenten van de opleiding journalistiek van Hogeschool Windesheim graag in contact met inwoners van Vathorst. Op basis van verhalen uit Vathorst willen de studenten een representatief beeld schetsen van de wijk. 

Enkele bekende onderwerpen die nu actueel zijn in Vathorst zijn bijvoorbeeld de komst van de Skaeve Huse en invoering van betaald parkeren. Daarnaast zijn er mogelijk ook andere onderwerpen die spelen en waar meer aandacht voor mag komen. De studenten luisteren graag naar de verhalen uit de wijk. 

KOFFIEBUS

De studenten zijn morgen, woensdag 20 september van 10.00 tot 15.00 uur, aanwezig bij de koffiebus in het centrum van Vathorst. Daar komen ze graag in contact met inwoners en horen graag wat er leeft in de wijk.
Contact leggen via de mail is ook mogelijk: matthijskoudijs@gmail.com.

Het project is een samenwerking tussen Windeheim en BDUmedia. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie